Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale złośnica

Czy wasz facet też potrafi was wyprowadzić z równowagi tak jak mnie????

Polecane posty

Odrzucona Nie Ty Jestes typowa osoba, ktora musi udawadniac sobie, ze jest fajna np. przez te bledy jezykowe :) u wiekszosci osob bez argumentow mozna to dostrzec ;D No moze Jestes WYJATKOWO durna no niech Ci bedzie ;)

Gość ale złośnica
Do Złośliwy wstrętny gbur Wyraża się opinie o danej osobie, tylko wtedy jak się ją poznało na tyle dobrze, żeby móc to robić Złośliwy i wstrętny gbur jest złośliwym i wstrętnym... chyba grubasem W szkole podstawowej się wszyscy z Ciebie śmiali, a teraz nie potrafisz w sposób normalny od tego uciec i tak wchodzisz na to forum i piszesz o kimś takie bzdury że żal człowieku Pozdrawiam Cię Na nikim nie robisz wrażenie :D:D:D

Gość joozio
bo faceci wiedza lepiej. i znow u maja racje, a wy nastepnym razem i tak swoje

Ja zasadzilem Ciebie na podstawie nicka bo zobaczylem, ze zachowujesz sie jak pojebana wiec od razu sie domyslilem czemu Jestes odrzucona :) Wiedzialem, ze zaraz ptem napiszesz, ze mialas paru facetow. Zdziwilo mnie tylko jedno :) Napisalas, ze 2. Trzeba bylo napisac, ze 9 i dodac sobie respektu wsrod kolezanek :D

niech Ci będzie, idę, nie mam zamiaru dalej z Toba dyskutować bo głupszym sie zawsze ustępuje

Nie będę osądzać po wieku, ale po stylu wypowiedzi wnioskuję, że masz góra 16-17 lat cwaniaczku. A ja z takimi nie wchodzę w głębsze dyskusje, bo wyznaję zasadę - Nie rozmawiaj z idiotą bo najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu, apotem pokona doświadczeniem, więc narra chłopaczku, dowartościowuj się dalej na feministycznym babskim forum 🖐️

Tak ustepuj :) jak sie nie ma nic do powiedzenia to sie ustepuje ;D Niech Ci bedzie Jestes kopalnia madrosci ;) Moze bedzie CI sie od tego lepeij spalo bedzie, ale jak jutro wstaniesz spojrzysz w lustro i zobaczysz swoja buzke to znowu przyjdziesz tu i bedziesz sie pocieszac razem z innymi dziewczyneczkami :D

Gość joozio
ech, niestety. kobietom jakby nie pokazywac, ze robia zle to jeszcze sie obrazaja ze to cos zle musi byc z "urzadzeniem", wszyscy glupi, a nie jej wina

Gość ale złośnica
Po czym Ty Grubasie ( bede tak pisac do ciebie bo krócej :D, przepraszam :)) poznajesz feministki? Po ilości przecinków czy kropek? hahaha jestes zabawny tak bardzo zabawny jestes

Gość ale złośnica
to było do złośliwy wstrętny gbur

extented O widze, ze skopiowalas/es cytat ze stopki innego uzytkownika czy z netu i sie podniecasz ;) Nie mam ani 16 ani 17 lat mam wiecej, ale ja wiem jak wyglada zycie po prostu ;) Jest tu zaledwie paru madrych kolesi oferma niezle gada ;D Faceci musza rzadzic tak bylo jest i bedzie ;) Wy bedziecie robic te swoje bunciki ;), ale nic to wam nie da :)

ale złośnica A Ty nie Jestes zabawna tylko zalosna ;D JA feministki poznaje po takich zachowaniach jak Twoje jak sie im napisze prawde to zawsze sie burza i doszukuja sie wad w wygladzie faceta :D Macie po 150 kg siedzicie tu i zrecie dalej ;D

Macie po 150 kg siedzicie tu i zrecie dalej ;D Jasnowidz!!!! Przejrzałeś nas.... lepiej Ci? :classic_cool:

Gość ale złośnica
Ale zabawny jeszcze bardziej Grubasku jesteś :D:D Ja się wcale nie obrażam Wcale a wcale Bo..... Ja nie jestem feministką :):) źle jednak te przecinki policzyłeś :D:D Powodzenia w denerwowaniu innych bo dla mnie to trochę za dziecinne Temat wogóle nie na temat Baj maszkarado

Jak widze jakie tu bzdury wypisujecie to mozna powiedziec, ze lepiej mi ;) Widze, ze dodalas sobie emotke by pokazac wszystkim jaka Jestes COOL :), nie trzeba byc jasnowidzem zeby przewidziec jak wygladaja tak zatwardziale feministki :)

to nie "mądry cytat" tylko stopka, jedna z funkcji kafe inteligencjo.widzę że umiesz bo głównie tym się podpierasz.Dajesz kilka buziek w stylu :D że niby na takim luzie piszesz a w rzeczywistości gotujesz się i nie pnujesz nad pisownią i myślisz że na kimś Twoje wywody robią wrażenie...Nie tacy już tego próbowali, ale prawda jest taka że kafe istnieje na tyle długo że każdy się przyzwyczaił i ma na to wyjebane.Ale nic żyj sobie w przekonaniu że taki jesteś boooski, życie samo brutalnie sprowadzi Cię na ziemie

bo widze jak sie dowartosiowuja czolgi ;D Tak teraz jestem pewna że nie masz 16 lat....potwierdzasz to każdym zdaniem

extented Ja sie nie gotuje, ale Ty pewnie nastepne zarcie sobie gotujesz ;D Ja tu wchodze by pisac na luzie ;) Tylko debiliki takie jak wy wchodzac tu zmieniaja swoj swiat ja wchodze tu by zobaczyc jak wyglada nieszczescie :D Wszystko jedno czy to stopka czy cytat :), a funkcje kafe to wy juz lepiej znacie to jest przeciezwasz alternatywny swiat ;D szukals zatem stopki zeby mi dokopac ajajaj ;P

I nie myl pojęć, wkurzenie zachowaniem faceta to nie feminizm Za to bronienie sie przed oczywistoscia to juz jest feminizm :D Tak teraz jestem pewna że nie masz 16 lat....potwierdzasz to każdym zdaniem Jesli to Ci poprawi humor to dla Ciebie moge miec nawet 10 lat :)

szukals zatem stopki zeby mi dokopac ajajaj ;P Ty w ogóle wiesz o co Ci chodzi??Taaak....założyłam taką stopkę bo już rano przewidziałam że na kafe przybędzie taki popapraniec....

Za to bronienie sie przed oczywistoscia to juz jest feminizm Zajrzyj do słownika chłopcze i nie kompromituj się dłużej....