Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale złośnica

Czy wasz facet też potrafi was wyprowadzić z równowagi tak jak mnie????

Polecane posty

"Feminizm opiera się na założeniu o dualizmie płci i chęci zwyciężenia dotychczas występującej w historii dominacji mężczyzn." Nie do tego dazycie :) A stopki, ktora zalozylas jakos nie widac :D wrozko ;D

Jesienna odwieczna wymiana zdań między kobietami a zakompleksionymi frajerkami Ja nie wymieniam z Toba zdan tylko sie z Ciebie nabijam :) Niech Ci bedzie jestem bardzo zakompleksiony, a Ty Jestes idealna i dlatego siedzisz na forum i probujez przekonac do swoich raci faceta, ktory z Ciebie sie smieje od pierwszego posta :D

probujez przekonac do swoich raci faceta, ktory z Ciebie sie smieje od pierwszego posta Do niczego Cię nie próbowałam i nie mam zamiaru przekonywac bo nie interesuje mnie co myślisz.Za to Ty próbujesz wmawiać sobie i innym różne rzeczy.Faceta....Nie używaj zbyt górnolotnych słów.Pośmiałam się i mogę iść.Narka mądralo :D

tak czytam topik od początku i widzę że znacznie odbiegł od zamierzonego celu... mam takie male pytanie do Gbura- o co Ci w ogóle człowieku chodzi? Przyszedłeś sie wyzyc bo nic Ci sie dzisiaj nie udało?Nie spusciłeś sobie cisnienia? To dawaj łapę i jedziesz z koksem a nie kompromitujesz sie na całego :o Co za typ :o

Przyszedłeś sie wyzyc bo nic Ci sie dzisiaj nie udało?Nie spusciłeś sobie cisnienia? Moje cale zycie jest zjebane :D zadowolona ? Dobra spadam stad :) bo nie mam czasu tak jak wy dzieci spedzac tu calego dnia :) na dzis smiechu starczy. PAPAPA

Gość ale złośnica
widzę ze nic się nie zmieniło