Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale złośnica

Czy wasz facet też potrafi was wyprowadzić z równowagi tak jak mnie????

Polecane posty

Gość ale złośnica

Hej wszystkim Mam pytanie do dziewczyn, których faceci, mężowie, narzeczeni, to mało ważne, są uparci, zawzięci, wszystko wiedzą najlepiej i na każdym kroku to udowadniają Dziś mnie doprowadził do takich nerwów że poszłam z pracy do domu normalnie Też macie wrażenie ze na każdym kroku próbuje górować nad wami i uważa sie po prostu no nie wiem jak to nazwać za wszystko wiedzącego i robiącego najlepiej? Napiszcie do jakich sytuacji to doprowadziło Pozdrawiam!

Gość 1030000
mam potobnie tak jak ty... moj facet na kazdym kroku udowadnia ze on lepiej wszystko wie odemnie...czesto to mnie denerwoje

Ale to normalne, że faceci wiedzą lepiej. Kobiety są niestałe emocjonalnie przez hormony i dlatego to faceci muszą być stroną dominujacą.

Gość Zlosliwy i wstretny gbur D
Ja wszystko wiem najlepeij i babie udowadniac nie msuze po prostu robie swoje :D to co uwazam za sluszne :D

Ale to normalne, że faceci wiedzą lepiej. Kobiety są niestałe emocjonalnie przez hormony i dlatego to faceci muszą być stroną dominujacą. hahaha tak sobie to tłumacz

My sobie nic nie musimy tlumaczyc to tylko baby takie sa wlaza tu i pytaja czy u innych tez tak jest :D uwazaja sie za feministki by ukryc swoja nie moc :D

"uwazaja sie za feministki by ukryc swoja nie moc" Czytając tematy na forum wcale nie trudno stwierdzić, że większość piszących kobiet nie radzi sobie z podejmowaniem samodzeilnych decyzji.

"Też macie wrażenie ze na każdym kroku próbuje górować nad wami i uważa sie po prostu no nie wiem jak to nazwać za wszystko wiedzącego i robiącego najlepiej?" 100 % mam, na moje nieszczęście, to samo :o chłopak jest w dodatku ode mnie młodszy i ciągle się mądrzy , ja mu nigdy nic nie narzucam, akceptuję, a on ciągle mówi jak mam co robić, poucza itp. masakra :/

Alez nie ma za co :)

Czytając tematy na forum wcale nie trudno stwierdzić, że większość piszących kobiet nie radzi sobie z podejmowaniem samodzeilnych decyzji. z tym sie zgadzam,ale kafe chyba jest po to zeby sie kogos poradzić

Zlosliwy i wstretny gbur D My sobie nic nie musimy tlumaczyc to tylko baby takie sa wlaza tu i pytaja czy u innych włażą tu ?! zauważ że to FORUM DLA KOBIET!! nie wiem czego ty tu szukasz... albo jesteś jakąś spleśniałą laską co udaje faceta :P

Czytając tematy na forum wcale nie trudno stwierdzić, że większość piszących kobiet nie radzi sobie z podejmowaniem samodzeilnych decyzji. Bo wiekszosc kobiet taka jest i nie oszukaja natury :) Wiele sie na tym forum o PUA mowi ja tez wiem, ze ludzie, ktorzy tego uzywaja odnosza sukcesy, a dlaczego ? Bo decyduja za laski, a nie sa miekimi cipami :D

a poza tym kafe to jest forum dla kobiet,a wiec co sadzicie o facetach piszacych na kafeteri??

Gość nie mam faceta
więc nie wiem

włażą tu ?! zauważ że to FORUM DLA KOBIET!! nie wiem czego ty tu szukasz... albo jesteś jakąś spleśniałą laską co udaje faceta Ja jestem zlosliwym wstretnym gburem tylko :) szukam tu rozrywki :) widze jak tu wlazicie i nawzajem sie pocieszacie, bo natury, nie potraficie zaakceptowac :D, a wy moze nie jestescie splesniale podejrzewam, ze wiekszosc bab z tego forum jest spasionych po prostu :D

Odrzucona Wyzyj sie napisz, ze jestem durniem tylko, ze nie zmieni o faktu, ze Ty tylko napiszesz, ze jestem durniem i poczujesz sie lepiej, a ja sie bede z Ciebie smial :D

Argumenciki sie skonczyly feminstce ojejej :) teraz sie bedzie literowek i braku znakow polskich czepiac :)

chodziło mi o błędy językowe:Da poza tym ja nie jestem feministką jestem normalną kobieta

szkoda ze od tego czasu od kiedy założyłam nick miałam dwóch facetów a nick pozostał więc nie wyjezdzaj mi tu ze jestem odrzucona

Gość ale złośnica
ale hallo hallo?? To nie jest dyskusja dwóch osób i bezsensowne jest wypowiadać się na temat ogółu Jestem ciekawa do jakich sytuacji to doprowadziło Ja pamiętam raz po takiej wymianie zdań, kiedy już miałam dość tłumaczyć mu ciągle jedno i to samo i jak do ściany, i nie tak nie jest bo jest tak jak on mówi, nie wytrzymałam i rzuciłam telefonem o podłogę. Może to oklepane telefon i telefon, ale uwierzcie, byłoby to pewnie zamiast niego co innego, ale to akurat telefon znajdował się w mojej ręcę Straty niewielkie, ale jakie nerwy.... !!

ale hallo hallo?? To nie jest dyskusja dwóch osób i bezsensowne jest wypowiadać się na temat ogółu Badania zawsze sa prowadzone na podstawie calosci , a nie pojedynczych przypadkow ;D z regoly tak jest, ze laski, nie potrafia samodzielnych decyzji podejmowac (moze sa od tego jakies wyjatki :D )