Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

silicowa

Kobieta a spodnie

Polecane posty

Gość Mazowszan
Ja myślę że kobiety chcą na siebie zwrócić uwagę?

Gość lllllloooooo
Mazowszan a ze niby czym chca zwrocic uwage ???

ja w spodniach chodze tylko wtedy jak jest zimno - czyli w zime,troszke na jesieni,i ewentualnie na wiosne:) A tak to smigam w spodniczkach,albo w sukienkach,bo lubie:) Ale fakt,spodnie sa wygodne,wiele rzeczy latwiej w nich robic,i nie musze sie zastanawiac,czy jak sie nie nachyle,to mi tylka nie bedzie widac:)

1. Bo cieplej, zwłaszcza w zimie. 2. Nie trzeba specjalnie dobierac butów, bo i tak spodnie je przykryja. ...wiecej powodow nie znam. PS. Tez lubie smigac w spodnicach:)

Gość Klebarzczyk
Ja myślę że kobiety chcą zwrócić uwagą na siebie ażeby zdobyć kogoś albo łaszczy na komplementy.

bo wygodne, ale latem wolę zdecydowanie spódniczki, chłodniej :-)

jak byłam mała to mamuśka mnie ciagle w kiecki stroiła i pewnie dlatego ich nie lubiłam jak dorosłam :P teraz lubie ale też całkiem przypadkiem polubiłam idąc na wesele nie mogłam iśc przecież w spodniach ( chociaż raz do znajomych poszłam i troche głupio było) i zobaczyłam,ze mam całkiem zgrabne nogi i teraz bardzo lubie :D hehe

Czuję się bardziej komfortowo. Tym bardziej, że nosząc spódnice, szczególnie krótsze niż do kolan muszę ciągle się pilnować, np.: gdy siedzę, jadę samochodem, o rowerze nawet nie ma co mówić :P Za to latem uwielbiam króciutkie spodenki ;)