Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Duuuży ziom

Jaki jest idealny wzrost dla faceta, aby był dobrym kierowcą?

Polecane posty

Gość Duuuży ziom

Słyszałem że jak facet jest bardzo niski albo bardzo wysoki to może mieć problemy a jazdą samochodem. Niski poniżej 170 cm z regóły ma problemyz widocznością, natomaist wysoki w małych samochodach może się dusić i odczuwać dyskomfort z powodu swoich gabarytów. Napiszcie coś w tej sprawie, bo ja mam 18 lat i 2 metry wzrostu - zapisałem się na kurs i trochę w tej Mikrze jest mi niewygodnie. A wszyscy w koło mnie pocieszają że to właśnie kurduple mają przerąbane na prawku, a wysocy mogą jeździć każdym autem :)

Gość bajadera jak cholera
10/10 ;)

Gość Majsa
Myślę że między 175 a 190 cm wzrost dla faceta jest idealny. Powyżej faktycznie może odczuwać dyskomfort w małych samochodach, natomaist poniżej to w ogóle powinien odpuścić sobie prawko, bo kurdupel za kółkiem to zagrożenie dla ruchu !!

Gość Majsa
Większość kobiet ma właśnie wzrost poniżej 170 cm i dlatego bez problemu może jeździć! Natomaist facet jeśli ma mniej niż 170 cm (nawet pół centymetra!), to powinien dać sobie spokój, gdyż nie będzie z niego ani dobry kierowca, ani dobry kochanek! W ogóle uważam że facetom poniżej 170 cm powinno zakazać się robienia prawka i posiadania kobiety !!