Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izaaaaa

powod do zerwania?

Polecane posty

Gość izaaaaa

jezeli facet podczas klotni powie do kobity 'odpie***ol sie' czy to jest zle czy juz bardzo zle? Nie gadamy ze soba od 3 dni, nie chce mi sie chyba z nim byc... Jestesmy razem 3 lata, klocimy sie ok raz na miesiac, nigdy na mnie nie przeklnal, do czasu. Co myslicie? Zdarzylo sie raz, zdarzy sie pewnie ponownie :( Czy mozna telerowac cos takiego?

Gość bdjkvkn jkd
Jesli kłócicie się raz na miesiąc , czyli tak juz pozostanie dopóki przestaniesz miesiączkować

Gość Nefrytowa Stópka
Madusia ma rację. Ja poczekałabym na przeprosiny z jego strony, a jak dalej będzie uparty, to sama powiedziałabym że nie będę dłużej tolerować czegoś takiego, ponieważ mnie to obraża i boli, że ukochana osoba mówi coś takiego, choćby w gniewie :)

Gość izaaaaa
a spierdalajcie z takimi radami!!!

no przestań, ja z moim to może raz w miesiącu się nie kłócę, ciągłe sprzeczki i wyzwiska , ale się kochamy i to nie powód do rozstania :)

Gość blondTERROR
Ja usłyszałam "idz sie pier***ić ze swoim byłym" Niezbyt miłe i nie mam ochoty zeby ktos sie tak do mnie zwracał...

Gość izaaaaa
poprzedni wpis nie byl moj bdkhffg fjjf hehhe, dobre, dobre, nie do konca prawdziwe ;) czym go wkurzylam? Po prostu kilka dni temu poczulam sie znudzona, smutna, powiedzialam, ze moglibysmy gdzies czesciej wychodzic itd... ile mozna siedziec w domu i oszczedzac pieniadze?? I tak od slowa do slowa zaczelismy sie klocic i w koncu moj luby sie wypowiedzial :/ Nie jest latwo- niby go kocham, ale jest tyle rzeczy ktore nam obojgu nie pasuja, i jeszcze z tym wyskoczyl ... mezczyzni- nie mozesz zyc z nimi ani bez nich ;)

Gość to sa tylko slowa i na pewno
takie to nie powod do zerwania - powiedzial wulgarnie zebys sie przastala go czepiac

Gość izaaaaa
trafil swoj na swojego? moze i trafil, ale ja nigdy bym tak do niego nie powiedziala. Chce zebym sie od***ila, to chyba to zrobie

Gość izaaaaa
o ja głupia pinda jestem

Gość pewnaemmm
Cześć Iza! Słuchaj, jeśli my kobiety- chcemy wytrzymać z jakimkolwiek facetem dłużej, to musimy się zdystansować do pewnych spraw. Oczywiście nie masz się godzić na jego niesprawiedliwe traktowanie czy obelgi, aczkolwiek.. jeśli po raz pierwszy tak się wypowiedział to może powinien dostać szansę? Pozatym przez jedno słowo chcesz zakończyć wszystko? czy jedno słowo przechyla szalę na tę złą stronę wygrywając z wszystkimi pięknymi chwilami z Waszego związku? Popatrz na niego całościowo, czy dba o Ciebie? troszczy się? pokazuje Ci CZYNAMI miłość? jedno od**** się - chyba nie przekreśla tego jaki jest? i tego za co go kochasz my kobietki w nerwach też potrafimy być złośliwe i niemiłe, prawda? napewno też tak czasem masz nie raz w kłótni mówię do swojego ukochanego -spadaj, wynoś się a kocham go ponad wszystko.. popatrz na swojego faceta całościowo jeśli chcesz rozpatrywać sens związku, a nie przez pryzmat jednego słowa, które padło z jego ust

Gość taka ona a
izaaaaa: tak jak by czytala siebie ... :(

a moze to nie chodzi o to konkretne odezwanie.Raczej bym sie dopatrywala sensu slow-niby go kocham ale tyle rzeczy nam nie pasuje .Bo chyba mozna mowic o przemijaniu uczucia.I to bym raczej rozpatrywala.

Gość katiee
Moj ostatnio sie upil i tez pierwszy raz w zyciu powiedzial do mnie spierdalaj, wypierdalaj, bujaj sie,ze jestem tepa...itp. jednym z powodow byl moj brak ochoty na sex z nim...wniosek? ZERWALAM bylam z nim 1,5 roku...tesknie, mysle...ale nikt nie bedzie mnie tak traktowal.

Gość katiee
Nawet przepraszam nie uslyszalam...:( To jest okropne jak najblizsza osoba sie tak odezwie...Autorko jesli chcesz z nim byc, czekaj na jego ruch i jego przeprosiny, teraz mu pokarzesz ze moze tak robic to juz nie bedzie mial zachamowan...po prostu pokarz, ze masz do siebie szacunek

Gość pestkowata
zgadzam się z katiee zastanów się, czy warto... chłopak teraz czeka, aż się odezwiesz... nie rób tego. Ty czujesz sie urażona wiec to on powinien przeprosić i sie pierwszy odezwać. wiem nie jest łatwo, bo tęsknisz i myślisz... ale nie dawaj mu przyzwolenia na takie zachowanie, jeśli Ty się pierwsza odezwiesz takie przyzwolenie dostanie... 3mam kciuki, na pewno się ułoży.