Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedowartościowana izka

faceci nie zwracają na mnie uwagi

Polecane posty

Gość izka powiedz
odpowiedz na kilka pytań -czy jestes bogata? -czy jkestes zgrabna?? -czy masz flakowate usposobienie?? -czy duzo jesz?? -i po co w tobie tyle skromnosci??

Gość izka powiedz
ile tzreba chodzic z toba abys dała dupy??

widze ze podszywacze nie próżnują :( a odpowieadając na twoje pytania drogi kolego - nie jestem ani bogata ani też biedna, żyje na średnim poziomie - wydaje mi sie ze jest dobrze, jestem zgrabna według mnie samej - pytasz czy jestem flegmatyczką i ciamajdą ? jestem raczej żywiołowa, nie lubie nudy :( - nie jem duzo, tyle ile potrzebuje - nie wiem jak interpretowac to pytanie ??

Gość izka powiedz
a widzisz, teraz chodzi sie max 2 tyg i do wyra!!!!!masz troche staroswieckie poglady, pomysl kto bedzie chodził z Toba rok aby mógł Ciebie pocalowac jak wiekszosc jest inna??

a kto powiedzial ze chlopak musi chodzic ze mną rok czasu aby mnie pocałowac ? napewno nie ja :) chodzi o to aby sie dobrze poznać, jesli chlopak chce byc z dziewczyną dla samego calowania czy seksu to wybacz... nie tędy droga. Nie bawi mnie samo chodzenie ze sobą to juz jestem na takie chodzenie za stara, chce czegos wiecej. Pełnego zaangazowania nie szczeniackiej miłosci, ktora szybko minie :( Nie obchodzi mine to ze inni chodza dwa tygodnie i zrywają, ida do lozka i sie żegnają . Nie rozumiem tego, to ze ktos tak robi, jemu to odpowiada to jego sprawa. Ja chce miłosci, chce bys szczęsliwa :( ehh

Gość izka powiedz
ludzie to nie papuzki czy tam kanarki że sie łacza na całe zycie, to było kiedys dano i nie modne a po drugie to trzeba z wielu pieców spróbowac chleba aby wybrac ten własciwy , jak nie bedziesz próbowac to nie znajdziesz

Przeczytałem 2 strony wypocin i wydajesz się niefajna, już ci podszywacze robili tobie lepszy PR niż ty sobie sama. Dziś nikt nie chce być z szarą eminencją. Kiedyś umrzesz a żyjesz jakbyś nie żyła już teraz. Napisałaś że ubierasz się jak chłop, nie malujesz się, pewnie nie wiesz co to ładne perfumy, sukienki. Ciekawi mnie czy masz jakieś piersi. Bo mam wrażenie, że jesteś babochłopem i to jest twój problem.

Jak dla mnie z tego co tu pisałaś to owszem nosisz się mało kobieco na co można przymknąć oko u fajnej laseczki, a coś mi się wydaje że ty urodą specjalnie nie grzeszysz. Jak natura nie dała za dużo to trzeba jej pomagać. Kobieta która wygląda na "zadbaną" często działa na facetów mocniej niż fajna laska w dżinsach i t shircie z szarą buzią. Ktoś nie pamiętam kto powiedział kiedyś coś w podobie: Jeśli chodzi o modę to płyń z prądem, jeśli chodzi o pryncypia broń swoich. A tobie chyba popierdoliło się to nieważne życiowo (moda, style) z zasadami którymi w życiu należy się kierować. I naczelną zasadą twojego życia stało że będziesz koniecznie inna. A ludzie jako zwierzęta stadne nie lubią inności. Tak chciałaś to teraz cierp.

Gość olcia1301
po twojej wypowiedzi,wnioskuje ze jestes naprawde fajna wartosciowa osobka,najewpno znajdziesz tego jedynego,ale trzeba byc cierpliwym.Usmiechaj sie jeszcze ladnie a napewno go spotkasz;)zycze powodzenia i szczescia

oki, widze ze juz i tak mnie tutaj oceniliscie dzięki 🖐️ chociaz to niezbyt mile co o mnie piszecie ale to wasze zdanie. Nie jestem wcale babo chlopem. Mam 170 cm wzrostu, 55 kg wagi wcięcie w tali i wyglądam jak kobieta. Lubie sportowy styl i dlatego chodze przewaznie w dzinsach i bawelnianych koszulkach, nie mam wcale szarej buzi, nie potrzebuje sie specjalnie tuszowac bo geny mam na szczescie dobre :)

w końcu kogos znajdziesz , cierpliwości.. Może jednak się przelam i idź do jakiegoś klubu? i może zacznij sie ubierać troche bradziej modnie , oryginalnie w ubrania podkreślajace Twoja figurę? nie mowię ,żebyś się robiła na tapeciarę i ubierała wyzywająco ,ale czasem odrobina makijażu ,albo obcisłe spodnie czy modna bluzka nie zaszkodzą. Może nie zwracają uwagi bo jesteś szarą myszką ,wtapiasz sie w tłum ?

a w klubie można tez znaleźć normalnych facetów uwierz mi nie każdy idzie tam żeby poderwac dziewczyne na jedną noc

A może właśnie za fajna jesteś? I mało kobiecości w twoim charakterze? Facet instynktownie szuka kogoś kim może się opiekować. I większość Pań o tym wie. Pokazują kły i pazury dopiero jak już takiego nieboraka omotają :) A szczerze mówiąc i tak myślę że masz jakiś feler na urodzie. Przecież nikt Ci nie powie w oczy że nieatrakcyjna jesteś.

Nie rozumiem Cię. Z jednej strony chcesz być celem zalotów, pragniesz zainteresowania swoją osobą i podziwu (nic ze swoja powierzchownoscia nie robiac, będąc tłem, scenerią dla innych), a jednocześnie chcesz tego jedynego, prawdziwego, dla którego nie będzie liczył się wygląd. Robi się późno czy sama nie wiesz, czego chcesz?:O Bądź kim chcesz, noś się jak chcesz i w czym chcesz, ale chodząc wiecznie w adidaskach, miło, schludnie i... nudno, nie powinnaś oczekiwać adoracji wszystkich samców w koło. Nie można być wizualnie szarą, a jednocześnie chciec byc seksbomba, tak jak nie mozna mieć ciastka i zjeść ciastka:O Spróbuj najpierw ukierunkować swoje pragnienia: cel Monroe - zmiana powłoki na bardziej kokieteryjną; Ta Jedyna Dla Tego Jedynego - nie zmieniaj stylu, fryzury, upodobań, ale zmień nastawienie. Z tego co wnioskuję jesteś dorosła, a bije od Ciebie emocjonalna starość i oschłość. Jesteś inteligentna, wartościowa, nonkonformistyczna, potrafiaca uszczęśliwić tego, na którym Ci zależy, a przy tym przerażajaco nijaka. Nawet przez internet:O Przeczytaj to: 1. Chodź wyprostowana, z podniesioną głową, stopy ustawiaj na jednej prostej lini i rób małe kroki, przez co Twoje biodra będą naturalnie się kołysać 2. Uśmiechaj się idąc ulicą, bo radość z życia (nawet upozorowana) jest tak nadzwyczajna w dzisiejszym świecie, że przykuwa wzrok i tworzy wrażenie osoby sympatycznej i zabawnej 3. Jeśli czujesz się troszkę zaniedbana to idź to fryzjera/kosmetyczki/spa/na zakupy/cokolwiek co przemówi do Twojej świadomości i sprawi, że poczujesz się lepiej we własnej powłoce 4. W chwili desperacji prowokuj kontakt Powodzenia! ps; nie chcę Cię obrazić, naprawdę. Mam nadzieję, że choć troszeczkę, troszuńkę Ci pomogę:)

nie moge powiedziec czy jestes brzydka czy sliczna ale widze ze nie jstes raczejpewna siebie :) rzeby zwrocic uwage faceta trzeba byc pewniejszym niz zwykle proponuje wyjscie na zakupy po jakies sliczne perfumy poprawisz sobie humor a poztym zapachem moze zwabisz do siebie kajiegos meszceyzne ktoty bedzie miec noska do twojego zapachu :) pozatym nie musisz ubierac sie na rozowo rzeby ubiorem zwracac uwage na siebie ale proponuje kilka nowych bluzek o zywych kolorach , spodniczka od czasu do czasu i opcisle spodeki podkreslajace twoja figure bo napewno taka masz :)

z opisu to fajna z ciebie laska :) co do stylu to ważne w czym ty sie dobrze czujesz... ja mam 19 lat a śmigam w szarych bluzach :D tak jest mi po prostu wygodnie i pewnie sie czuje. Jak widzę takich umizianych szczurków to parskam śmiechem, albo panny na obcasie 10cm które dystans 100m pokonują w 30min :D

ps2: Poczytaj o komunikacji niewerbalnej, o wysyłaniu sygnałów, subtelnej prowokacji w ruchach, mimice, napięciu ciała, oddechu (np. przyspieszony oznacza podniecenie i zainteresowanie), kontakcie wzrokowym (podobno utrzymywany w 15-30% oznacza brak zainteresowania tematem, w 60 informuje, że temat jest dla nas atrakcyjny, 90 oznacza, ze ciekawi nas raczej osoba mówiąca), głosie (staraj się mówić powoli, leniwie, pewnie, i niżej - głos o niższym tonie jest postrzegany jako bardziej zmysłowy od wysokiego. Zrób takie ćwiczenie: Napełnij powietrzem płuca, potem je opróżnij i tak trzy razy. Na ostatnim oddechu zacznij mówić. Zwyczajne 'dzień dobry' można powiedzieć tak erotycznie, że od razu wzbudzasz zainteresowanie), o zmianie swojego samopoczucia poprzez zmianę pozycji (np. czując tremę, usiądź tak, jakbyś była królową/kiedy odczuwasz smutek, spróbuj wyprostować się, głęboko detchnąć, spojrzeć w górę, rozkrzyzować ręce lub kilka razy podskoczyc, wymachujac rekoma) etc. Napisałam to najczytelniej, jak się dało:P

Gość niepwenasieibeee
pani kolezanka a mozna znasz jakies posoby gesty jak zworcic na siebie uwage np w jaki sposob patrzec zeby faceci sie ogladali za laska nawet w zwyklym storju znasz jakies triki??:)

Gość iza chyba wiem dlaczego
mężczyźni cię unikają i się im nie dziwię. Wydaję ci sie że możesz bezkarnie obrażać inne kobiety i wyzywać od pind. Możliwe że są to mądre i wartościowe kobiety, o wiele mądrzejsze od ciebie, ale tobie się wydaje że możesz je obrażać bo się mocno malują. Jesteś nic nie warta, nie sznujesz ludzi, zawsze będziesz sama i dobrze.

ale sie tu porobiło :) słuchajcie to nie jest tak , nie chce nikogo obrażac ani urażac ale mam oczy i widze ze faceci poprostu oglądają sie za nogami, wyeksonowanymi piersiami, dlugi blond włosami, tipsami itp. to ich kręci. Ja nie mogłabym zrobic z sobą cos co mnie odrzuca. Poprostu mam swoj styl, nie wiem mozle dla niektorych jest mało kobiecy itp. ale ja tak lubie i napewno tego nie zmienie. Bardzo cenie sobie wygode. Lubie chodzic nawet w dresowych spodniach :) Nie eksponuje piersi, chociaz lubie obcisle bluzki i mam co pokazywac to raczej są one w kolorach ciemnych. Jakos nie czulabym sie dobrze gdyby faceci gapili sie w moj dekold. Sukienki mam owszem wychodze w nich okazjonalnie i są minimalnie ponad kolano :) Lubie swoją kobiecość ale uwazam ze są jakies bariery intymnosci :)

No to czego w końcu chcesz? Albo rybki albo akwarium. Faceci zwracają uwagę na takie, a nie inne sprawy. Już Ci nie raz napisali. Albo zachowuj swój styl i bądź niezauważalna albo się zmień i miej powodzenie. Acha tipsy są obrzydliwe to pierwsze primo, a drugie primo to cały czas mylisz kobiecy styl ze czym w rodzaju róż plastik fantastik. Ile ty masz lat? Bo coś mi się widzi że około 14-15?