Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedowartościowana izka

faceci nie zwracają na mnie uwagi

Polecane posty

Przecież już to wszystko napisałam, w pierwszym i drugim poście… 1.Rozkołysany chód – nie ma faceta, żadnego, który się nie obejrzy za seksownie chodzącą kobietą. 2.Uśmiech – najpiękniejszy, oczywiście naturalny. Najbardziej zmysłowy – o ile rysy twarzy Ci pozwalają, odchylasz nieco głowę w tył, przymrużasz oczy, otwierasz delikatnie usta (wszystko bardzo subtelnie - nie podciągasz łba, żeby widzieć sufit, tylko delikatnie odchylasz; tak samo usta i oczy – bez przesady i z luzem. Taki jest podobno najefektywniejszy, ale trzeba włożyć wiele w wysiłku, aby nie wyglądać sztucznie, groteskowo, trzeba panować nad wieloma mięśniami twarzy wszystkimi razem i każdym z osobna. 3.Śmiech – nie suszysz całego uzębienia, nie otwierasz buzi na maksymalną szerokość; najlepiej – odsłaniać tylko górne zęby. Ale nie zmuszać się, jeśli się nie da, bo to daje wrażenie wymuszoności. Tak samo jego głośność – starasz się hamować, jeśli widzisz, że nim ogłuszasz. Zbyt mocny i hałaśliwy głos, śmiech, krzyk, są nieprzyjemne. No chyba, ze to krzyk rozkoszy:D 4.Pewność siebie, jak już pisałam - może być upozorowana 5.Chwilami ustępliwość, dziecinność, nieporadność, zakłopotanie, naiwność, niewinność, nieśmiałość etc 6.Utrzymywanie kontaktu wzrokowego/ prowokowanie 7.Głos i oddech, patrz wyżej 8.Więcej znajdziesz w książkach o mowie ciała:) Nawet będąc w dresie, powinnaś wzbudzić zainteresowanie:) A tak poza tym, głupia jestem. Całą moja wiedze odkrywac przed potencjalnymi rywalkami:P

No właśnie, Autorko, mylisz wulgarny erotyzm ze zmysłowym, wyrafinowanym erotyzmem. Zauważ, że zwolenniczkami kobiecości poprzez odsłonienie i 'brudną' nagość, są nastolaty. Jaki dojrzalszy facet to kupi? A może na takich Ci zależy? Co jest seksowniejsze - ordynarnosc i wywalenie cycków na wierzch czy kuszace niedopowiedzenie; niewinność, choć przewrotność; sex appeal z dobrym gustem? To też da się wyrazić przez ciuchy, choćby mając pod dłuższą spódnicą, powiedzmy przed kolana, pończochy; zamist tipsów, klasyczny manicure...