Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggfgfgfgffgdsf

ameryka nie da rady arabom i boi się ich!!!! nie odważą się na ludobójstwo!!!!!!

Polecane posty

Gość ggfgfgfgffgdsf

amerykanów czy europejczyków zmuszą do tego przez międzynarodowe prawo szczepień a nawet wiele osób wciąż wierzy ze te szczepionki są dobre wiec nie trzeba bedzie ich zmuszać!! Ale jak amerykanie poradzą sobie z ludnością Iraku, Koreą itd???? powiedzą im - no, chodźcie się zaszczepić, bo inaczej zachorujecie na świnską grypę i wszyscy muzumanie, prawosławni ze wschodu jak jeden mąż się temu poddadzą???????!!!!!!!!!!!! czy w na prawde w to wierzycie?????? bo nie wydaje mi sie zeby ludzie zupełnie inni kulturowo, którzy być może nawet nie uznają nowoczesnej medycyny tylko zabobonne metody leczenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wezmą szczepionke z niewiadomego źródła bez żADNEGO sprzeciwu?????

Gość dffdfdfddfdf
KOREA ma bomby nuklearne, nie słuchają za żadne skarby żadnych protestów organizacji światowych, zeby zaprzestali ich produkowania a waszym zdaniem czy się zgodzą na szczeiponki niewiadomego źródła dla całej populacji swego kraju???????????? no chyba żartujecie!!!!!!! SAMA jeszcze wczoraj wieczorem ślepo wierzyłam w to, że ten mord rzeczywiście sie zbliża, ale nie zauważyłamm tego, że Korea to rzeczywiście potępa, oni nie słuchają nikogo, nie ulekną się jakiś tam Amerykanów!!!!!!!!!!!!!!!! jedna ich bomba moze wybic miliony ludzi bez zadnych szczepionek itd. czy opłaca im sie oddawać władze w ich panstwie jakiemuś ekhem ''światowemu mocarstwu''????!!!

Gość dfdffdf
NO I CO NIKT SIE TERAZ NIE ODEZWIE????? ARGUMENTóW WAM ZABRAKłO CZY CO???????!!!!!!!!!!!!!!!?????

Gość habla habla babla
dziekuje za skopiowanie moich argumentow czuje sie doceniona :) mam nadzieje ze nikt ich nie pdwazy bo jak narazie dzieki nimi funkcjonuje ;) moze i jestem panikara ale watpie by europa podala sie na tacy reszcie swiata, tylko dlatego by zarbic troche kasy ... zwlaszcza ze za duzo ludzi jest do przekupienia ....

Gość vcvcvbgbfg
yyyy - wyjasnienie, nie skopiowałam ich !!!!!!! ja przeczytałam ze ty napisałaś o tym, że Korea i wschód mają bomby i są silni i że nie bedą chcieli się poddać i napisałam to po swojemu, dorzuciłam swoje argumenty na podstawie (chyba) Twojej wypowiedzi. ALe gdzies ktos napisał ze '''szef'' iranu czy iraku też był na spotkaniu u bilderbagów.... jeśli tak to nie za dobrze jest.... ;/

Gość gfgffgf
no ale z drugiej strony nie wiem czy mozna przekupic wszystkich szefów państw..... chociaż jesli w gre wchodzą ogromne pieniądze....

Gość habla habla babla
ehh pewnie zaraz sie okaze na tej jedynej wiarygodnej stronie ze wszysy tam byli, pili, tanczyli i sie upalili ;) za bardzo to naciagane. nawet jezeli by odwalilo amerykancom, musza jeszcze 'przekonac' wszystkie rzady w calej europie, dobra wielka Brytania moze na to pojsc, oni walcza o palme pierwszenstwa w glupocie i oglupianiu spoleczesntwa rzem z maerykanami, ale sa jeszcze inne kraje, jest norwegia, niemcy, estonia, czechy, slowenia i wiele innych, ktorych musialby ktos przekupic. zamista przekupiac lepiej byloby wmowic im jakas idee, dla niej latwiej godzi sie na smierc innych, a ajak tu maja ? rzadzenie garstka ludzi, ktorych wobec reszzty swiata i tak nie ma wcale tak duzo ? bezsensu ;)

Gość rrtrtrtrtr
...nie odważą się na ludobójstwo!!!!!! ..piszesz tak jakby jeszcze do ameryka ludobójstwa sie nie dopusciła...

Gość fdfdffddfd
dla nas to nie ma sensu. ale nie pamietasz jak uważał hitler??? tez chciał wytepic wszystcki prócz ''rasy panów'' i nimi rządzić... na szczescie mu sie to nie udało. a w ogóle to moze te szczepionki nie mają na celu zabijac wielu ludzi tylko bardzo mocno szkodzic zdrowiu tych ludzi zeby jeszcze wiecej kasy wydawały na leki i wspierały WHO i koncermy frmatceutyczne które za tym wszytskim stoją??????? ehhh... już sama nie wiem w co mam wierzyć... jest tyle róznych teori ze głowa boli... ;/ w kazdym razie dziekuje Bogu ze mieszkam na wsi, mam własny ogródek, a mleko piję od krowy sąsiadki... bo w tym sklepowym to wiecej chemii niz melka. Chemia jest wszedzie ale jednak w warzywach uparwianych przez zwykłych rolników i mleko od zwykłej krowy jest jej mniej.

Gość habla habla babla
hitlerowi przyswiecal jakis cel ... teraz zwyczajnie pol;ityka jest tak zagmatwana i niestabilna ze bezsensu byloby pozbywac sie wlasnych ludzi zeby jeszcze bardziej oslabiac sie wewnetrznie. z taka ograniczona iloscia ludzi europa nie prztrwalaby nastepnego pokolenia ... juz predzej uwierzylabym, ze usa wraz z ameryka z checia pozbeda sie calej reszty swiata wysylajac jakiegos smiertelnego wirusa ...