Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczarowana niemoc...

Dziewczyny , co byście pomyślały o 24 letnim chłopaku który nigdy nie miał girl?

Polecane posty

Sorry za girl ale więcej sie nie zmieściło liter :D Poznajecie chłopaka , który ma 245lata , jest niczego sobie a dowiadujecie się że ma 24 lata. A może lepiej by wypadł w waszych oczach gdyby tego nie mówił albo skłamał że miał ?

Gość 57657
przeczytalam grill, lol

Gość ze bede jego pierwsza
i zapamieta mnie do konca zycia :P:PP:

up :)

Gość semigallia
hmm, mój miał 23 lata jak zostałam jego pierwszą dziewczyną - powiedział mi, że nie spotkał do tej pory odpowiedniej dziewczyny, a nie chciał "bylejakiej" byle by była (co nie znaczy, że żadna mu się wcześniej nie podobała, alno on się nie podobał, po prostu albo nie iskrzyło z jej albo z jego strony) przynajmniej go sobie wychowasz, nie ma złych nawyków po innych dziewczynach

Gość terikafe
Jeju, też problem. I co z tego? Może właśnie czekał na Ciebie;) Ja to bym nawet chciała, żeby mój chłopak nie miał nikogo przede mną. :) I nawet gdyby miał 30 lat, nie przeszkadzałoby mi to:) A raczej bałabym się, że to ja nie sprostam jego wymaganiom, bo skoro nie miał jeszcze dziewczyny, a ciapa tez nie jest... ;) Powodzenia:)

Gość beutidme
jest facio jeden z drugim ma ponad 18 lat i never nie mial girl, to znaczy, ze jest "niczego sobie", jak zes to ujął w poscie 1.

Gość beutidme
jesli facio jeden z drugim ma ponad 18 lat i never nie mial girl, to znaczy, ze jest "niczego sobie", jak zes to ujął w poscie 1.

Gość beutidme
do three razy sztuka jesli facio jeden z drugim ma ponad 18 lat i never nie mial girl, to znaczy, ze ***NIE*** jest "niczego sobie", jak zes to ujął w poscie 1.

Gość beutidme
"I nawet gdyby miał 30 lat, nie przeszkadzałoby mi to" a to jakis kolejny przejaw masohizmu, obok upodoban kobiet to pjjakow i cpunow? pomysl, taki 30 latek ma same wady, nie wie, jak postepowac w zwiazku z kobieta, ciagle chce byc niezalezny, jesli do tego nawet nie zamoczyl, to bedziesz go wprowadzac w tajniki seksu. Nadal tego chcesz?

Gość beutidme lecz się wariacie
nadal źle żeś napisał

Mam już chłopaka i nie chcę innego, ale gdyby mój chłopak był wąsnie tym 30latkiem to oczywiście, że bym go chciała:) Myślisz bardzo stereotypowo. Widać obracamy się w kręgu zupełnie innych ludzi...

Gość beutidme
Stereotypowo? A co mozna mysle o facecie w takim wieku i w takim stanie? Ze robil "karyjere" i nie mial czasu na dziewki, ze ma za duze wymagania? nigga, please.

Gość beutidme
I troche zdecydowania by sie przydalo. Bo tu piszecie, ze takiego byscie chcialy, a na innych topach wyzywacie takiego od nieudacznikow i kijem byscie takiego nie tknely.

Heh, to mi pokaż, w którym komentarzu goniłam takiego kijem (czy co Ty tam o tym kiju pisałe/aś...) "pomysl, taki 30 latek ma same wady, nie wie, jak postepowac w zwiazku z kobieta, ciagle chce byc niezalezny, jesli do tego nawet nie zamoczyl, to bedziesz go wprowadzac w tajniki seksu. Nadal tego chcesz?" - tak, stereotypowo. Jeżeli chodzi o tajniki seksu, to chciałabym się z przyszłym mężem nawzajem w nie wprowadzać. Tylko z mężem. Bo na tym zboczonym forum sa jeszcze ludzie, którzy pragną wytrzymać do ślubu. A poza tym, smiechu warte jak łatwo wychodzi ocenianie zupełnie obcych ludzi. Śmieję się właśnie z Ciebie :D