Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość semigallia

pytanie do technicznych panów lub pań dot. pralki

Polecane posty

Gość semigallia

Właśnie wyciągnęłam pranie z pralki i wypadła mi luźno latająca w bębnie spinka. Zapewne była w jakiejś kieszeni. Teraz się zastanwaiam czy nie było tam też drugiej spinki (komplet zazwyczaj noszę razem), ale jej nie znalazłam ani w bębnie, ani w ubraniach. Zastanawiam się czy pralka wypompowując wodę mogła "wciągnąć" moją spinkę? Moje pytanie: którędy pralka nalewa wodę do bębna, a potem ją wypompowuje? przez te małe dziurki w bębnie? bo jeśli tak, to spinka nie mogłaby się zmieścić Dzięki

Gość semigallia
up

Gość semigallia
czy ktoś może mi pomóc?

Gość Shatyn rzecznik moderatorów
Rozmowa Kontrolowana. !!!!!!!!!!! Rozmowa Kontrolowana. !!!!!!!!!!! Rozmowa Kontrolowana. !!!!!!!!!!! I pamiętać !!!!! Mówicie partia myślicie Tusk ! Mówicie Tusk myślicie........Lenin !!!! :) I dobrze mi tu pisać o towarzyszu Tusku, bohaterach narodowych partii PO towarzyszach generałach Wojtku Jaruzelskim i Cześku Kiszczaku, inteligencie narodowym Bolku Wałęsie. !!!!!!!!!!!!!!! :) Tawariszy ! Razem!!!! By żyło się lepiej !!!!!!! I pamiętaj Nie pytaj Tuska co on zrobi dla ciebie , tylko co ty towarzyszu drogi możesz zrobić dla naszego ojca narodu i wyzwoliciela - wizjonera. :)

Gość semigallia
proszę

Gość semigallia
up

Gość spinka nie
miesci sie w otworkach, tak?... to nie ma prawa pojsc dalej

Gość semigallia
sprawdziłam jeszcze raz, spinka się nie mieści:)

Jeśli nie mieści się w otworkach, to możesz spać spokojnie. Taka spinka nie miałaby prawa wydostać się z bębna do jakiegoś innego miejsca. Więc nie musisz się martwić. Ewentualnie, nawet gdyby się wydostała z bębna dalej, to znajdowałaby się w filtrze - na pewno nic złego się nie stanie. pozdr.

Gość Katarynia
Najbezpieczniej byłoby zadzwonić do jakiegoś serwisanta z firmy produkującej pralkę. Mi wypadła w candy gumowa część kiedyś z okolic bębna. Serwisant wiedział już co ma przywieźć. Zaoszczędziłam czas na serwisie, normalnie to przyjeżdżają sprawdzają i potem znowu wracają z potrzebnym elementem, jak tak jest u Ciebie to spróbuj. Wyślesz najwyżej maila ze zdjeciem elementu i bedzie po sprawie.