Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lenka21212121

niech mnie chociaz ktos pocieszy...

Polecane posty

Gość lenka21212121

wiem ze nie powiecie mi czy jestem w ciazy ale chociaz cos podpowiedzcie... okres spoznia mi sie 13 dni... zrobiłam test 3 dni spodziewanej miesiaczki, 7 dnia i wczoraj czyli 12 dnia i wynik jest negatywny ale okresu nie mam.... wiem ze nie powiecie czy jestem w ciazy ale nie miałam mozliwosci sie wybrac do lekarza ide dopiero we wtorek, jaka jest szansa na to ze jestem w ciazy jesli testy pokazuja ze nie.... miał ktos podobnie?

Gość baaaaardzo mała szansa

nie jestes, test a juz na pewno 3 testy o wyniku negatywnym daja pewnosc ze w ciazy nie jestes. Idz do lekarza, nich Cie zbada i znajdzie przyczyne spoznienia, bo ciaza to to nie jest :)

ja cię nie pocieszę koleżanka była w ciązy od dwóch miesięcy, miała normalne okres i dwa testy wyszły nagatywnie dowiedziała się dopiero od ginekologa poszła bo bolało ją podbrzusze

Gość lenka21212121
po jakim czasie od zaplodnienia testy juz na 100 % pokaza co jest grane?

Gość lenka21212121
kurcze..... ;/ no własnie juz slyszałam ze mozna miec jeszcze okres przez iles czasu bedac w ciazy....

no nie wiem, ja bym cyrkow nie robila, idz zrob badanie labolatoryjne i bedziesz miala odpowiedz tego samego dnia. nie slyszalam o testach robionach poprawnie, 2 negatywnych i ciazy... no ale...

Gość lenka21212121
zrobiłam 3 i negatywnie... nie moge doczekac sie wtorku ;) fajne sa bobaski ale 21 lat to troche za wczesnie ale jakby bylo to trzeba by dac rade ;p