Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale polewa hahah

Padniecie ze smiechu. Rozmowa na czacie!

Polecane posty

Gość ale polewa hahah

czesc fajny nick no dzięks :P skad klikasz z klawiatury ale ja sie pytam o miasto zielona góra a Ty?? no ja tesz a uczysh sie gdzies czy pracujesh pracuje sobie a mozna wiedziec gdzie wykładam włoszczyznę ooo włoskiego uczysh? zawsz echcialam pojechac do wloch wykładam w warzywniaku jak w warzywniaku ty jakis dziwny jestes oj no normalnie ale mniejsza z tym to umiesz wloski czy nie umiesh nie umiem a co? a nic myslalam ze umiesz to bys mnie nauczyl a angielski znasz no toche znam, a co??? bo gadam tera z z jendym anglikiem i nie wiem co mam mu pisas jak mam zapytac ile ma lat no to proste how old are you ok a jak napisac ze ja mam 20 ale po co skoro masz w nicku?? a racja JA NIE ZNAM DOBRZE ANGILSKIEGO DLATEGO TAK DZIWNIE PISZE jasne napisz mu I DON'T KNOW ENGLISH GOOD, BUT MY WET PUSSY WAITING FOR U ok dzieki a co znaczy TELL ME ABOUT YOURSELF no chce zebys mu npisła cos o sobie? aha ale co mu napisac no nie wiem, napisz mi jaka jestes a ja Ci bede tlumaczyl oka?? :P niom wlosy ciemny blad pisz I'M DUMB BLONDE dumb to ciemny oj tak... uwierz mi... naprawde jestem wysoka i szczupla i mam zielone oczka pisz I'M SHORT AND THIN, AND I HAVE TWO EYES oka kochany jestes a co znaczy I HAVE GOOD BODY no chyba gosc mowi, ze sprzedaje damska bielizne napisz mi, ze by cos napisal po poslku polsku napisz TELL ME SOMETHING NASTY BOY co znaczy oral oral?? hmmm :P on chyba chce żebys go pocałowała... ale to po polsku nie po francusku czyli jak z jezyczkiem no mozna i z jezyczkiem :P a co znaczy I WANNA STICK MY COCK INTO U hmmm koles mówi ze lubi konie oooo to super napisz ze tez bardzo je lubie YES STICK YOUR COCK INSIDE MY PUSSY cock to konik? nooooo fajnie juz troche umie anglika hihi no bo bystra jestes no dobra misiek ja musze spadac busssska no pa HEHEHE laski sa glupie:))))))))))))))))))

Gość ona rozchmurzona
buahahahahhah

Gość nudaaaaaaaaaaaaa
bożżżeee jakieżżż to stareeeeeeeeeeeee

Gość ona rozchmurzona
Czuje sie teraz jak to laska od włoszczyzny

Gość polewka
heheheh

Gość ale polewa...ghhhmm
Laska moze glupia, ale i Ty angielskiego nie znasz zbyt dobrze :-s