Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Toczakaaaaaaaaa

Jestem pasztetem na 5 rokuudiow. Ciagle dziewica. Chyba sie komus oddam pijanemu

Polecane posty

Gość Toczakaaaaaaaaa

Nikt normalny na mnie nie spojrzy :-( Czuje si strasznie. Mam tluste wlosy, jestem gruba, i mam was pod nosem. Owlosione giry i pachy i pochwe. Aby nie wyjsc ze studiow jako dziewica chyba naprawde pujde i sie puszcze z jakims meg pijanym kozakiem co?

Gość
to czemu nie umyjesz wlosow, nie schudniesz i nie zglisz nóg?

Gość Toczakaaaaaaaaa
A wiec co powinnam zrobic?!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!!?!?!?!??!!? Ludzie sie z mnie smiaja i rzucaja na cwiczeniach gumami do zucia wyciagniatymi z pod lawek. Od tego mam te tluste wlosy :-(

No zlituj się.:O Nie możesz zgolić kłaków, wydepilować jakoś wąsa i umyś głowy? To nie brzydota, tylko niechlujstwo. A idź! Aż mi się nieprzyjemnie zrobiło. :(

mam lepszą rade skocz :classic_cool: cześć Perła co poleruje lekarskie berła 🖐️:P

Juken, by tak Tobie dokuczał ból pleców jak mi dzisiaj, to byś mi nie dokuczał. :P ;)

kobieto ja o bólu pleców wiem duuużżżoooo mam 25 lat a kręgosłup mnie napier...la od siedzenia jakbym kijów od kogoś dostał :(

klawiaturę , statystyki w excelu i muszelkę mojej szefowej :P:classic_cool:

jesteś ordynatorem czy masz spoconego szefa Stanisława ? choć lekarze nie są spoceni :O

Robię "na swoim". ;) A plecy mi bolą z chytrości. Lubię mieć za co żyć, więc zasuwam bez przerw i baaardzo długo. Tyle, ile jestem w stanie. Jak wracam do domu, mam ręce do kolan i miękkie nogi. :D

Lekarze bywają spoceni. Chirurdzy. To jest też bardzo ciężka fizyczna praca.:(

a masz juz dzieciaka ? z tego co piszesz wnioskuje że nie ? jeżeli problem leżey po stronie męża to zapraszam do wyszkowa :D:classic_cool: ja tyram na innych bo jestem idiotą, zgodnie z powiedzniem biednyś boś głupi :)

Gość do perły
jestes chirurgiem czy stomatologiem?

może nie rozdają ale robią całkiem sprawnie :P ostanio czytałem że za taki usługi podobno się płaci :O od 800 do 1500 zł a ja zpieprzam jak głupi , zamiast założyć własną firmę :classic_cool:

Hejka Zoa. Dlaczego nie odpisujesz? Przez to nie mogę spać w nocy, a od myślenia żyłka mi pęknie. :D🌻

Juken - uwierz mi, nie byłbyś zdolny do świadczenia tego typu usług. Zbyt uczuciowy jesteś, a poza tym wydaje mi się, ze masz zasady, których nie złamiesz. :D

k.u.r.w.a to wszystko prawda :( musisz niszczyć moje mitomańskie marzenia jesteś brutalnie szczera jak każdy lekarz nie lubie Cie już 😭

Juken, mnie się nie da nie lubić. ;)😘🌻 Idę już spać, bo za chwilę przybiję gwoździa na klawiaturze. :)

odpisałam. Perła. przez jakis czas jestem przy skrzynce. Możemy tam pogadać.

k.u.r.w.a ponownie masz racje :O nie gadam z Tobą bo zawsze masz racje :P miłego wypoczynku w łóżku ;)🌻🖐️

Gość JarekK__
Zapewne to zwykła podpucha i kolejny wpis napalonego dziwaka. A jeśli nie ... zadbaj o wygląd. Nie chodzi o wagę ale o świeżość. Jakoś mi się nie chce wierzyć żeby dziewczyna z wyższym wykształceniem nie potrafiła zadbać o siebie.

"chyba naprawde pujde" - wracaj dziecko do książek bo niedługo rok szkolny, jak się nie podciągniesz w ortografii to nie zdasz do gimnazjum i cię rodzice spiorą....