Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amaderka

Najinteligentniejsi ludzie koncza politechniki

Polecane posty

Gość Amaderka

Na politechnice trzeba myslec, nie jak na byle jakich studiach jak prawo, gdzie student zakuwa jak jakis osiol i czesto nie wie po co to

a czy Ty wiesz, autorko, że zakładanie takiego tematu lub tematu o podobnej tematyce, świadczy- a przynajmniej sugeruje- że autor/ autorka ma najprawdopodobniej jakiś kompleks? i bynajmniej nie jest to kompleks dotyczący problemów z cerą... :P

Gość
zgadzam się z tym, a najgłupsi kończą szkoły prywatne typu KWS na kierunkach politologia, turystyka, socjologia i marketing

Gość taka prawda....
na kazdych studiach czasami sie zakuwa często nie wiedzac po co to...

Gość
ale kierunki techniczne, przyrodnicze czy medyczne maja to do siebie że sa przedmioty na których trzeba myśleć logicznie a nie tylko wkuwac.

Gość do jarek84
jestem jak to napisałeś samicą skończyłam politechnikę kierunek budownictwo lądowe , wygrałam kilka konkursów na projekt głównie z konstrukcji stalowych, teraz jestem jednym z dyrektorów w firmie zatrudniającej kilka tysięcy ludzi. I nie wydaje mi się że jestem głupia

oj Jarku.84 nie bądź takim seksistą ;> ja jestem kobietą i właśnie zaczynam V rok na polibudzie i dodam, że jak narazie nie miałam żadnego warunku czy nawet poprawki :P a ty jaką uczelnię skończyłeś?? bo sądząc o nicku w tym roku się broniłeś ;>

a najgłupsi kończą szkoły prywatne typu KWS na kierunkach politologia, turystyka, socjologia i marketing a reszta siedzi w nocy na kafe i pieprzy farmazony.

Czyli mamy najinteligentniejszych, najgłupszych, zaraz zmiana śrendniaków intelektualnych na kafeterii :D

Czyli mamy najinteligentniejszych, najgłupszych, zaraz zmiana śrendniaków intelektualnych na kafeterii grupa najinteligentniejszych wymarła.

"grupa najinteligentniejszych wymarła." to ich miejsce zajęli trochę mniej inteligentni :> Ci z Polibud :D (chyba, że z Radomskiej:p)

to ich miejsce zajęli trochę mniej inteligentni :> Ci z Polibud (chyba, że z Radomskiej ) No, no. Właśnie Ci o których mówisz. I oni właśnie zakładają 80% tematów, także tych o stawianiu klocka i zależności wagi i wzrostu.

Gość NudneJuzToFORUME
Nainteligentniejsi ludzie nie generalizują. Stąd też mój wniosek o średnim poziomie inteligencji autorki topiku :) :classic_cool:

Gość laska z politechniki
a ja studiuje na politechnice i jest bardzo ciezko, na mechanicznym

Gość habla habla
z życia: koleś skończył polibudę, jest inżynierem, fakt żmudną ma pracę, ale szacun i kasę jest, drugi przypadek: typek kończy uniwerek i kombinuje od kilku latach jakimiś podyplomówkami, kursami itp. żeby znaleźć robotę, zero kasy, szkoda mi go.

Gość szteks
to forum jest coaz bardziej zenujące czas szukac innego