Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 40 latka ......

40 latka gdzie szukać pracy

Polecane posty

@ @ @heh no to faktycznie niezle, rzadko sie zdarza w tych czasach solidny pracodawca @ @ @ Może i rzadko się zdarza, ale ten "pracodawca" z pewnością nie jest solidny :)

Gość gość
hehe widze ze ktos tu rozmawia sam ze soba ;d wiadomo, ze taka praca jest nie dla kazdego, jak ktos jest niesmialy i nie umie nawiazywac kontaktu z ludzmi to sie do takiej pracy nie nadaje, ale jest mnostwo osob, ktore umieja i lubia tak pracowac :)

Gość gość
Prace można szukać w każdym wieku ;) ja polecam szukanie na stronie rekrutacyjnarewolucja.pl ;) Wystarczy się tylko zarejestrować

Gość mentnapilpe1985ryank
40-latka uważaj te pomysły kosztują , poza tym są niesprawdzone Jasne http://minihttp.com/eHTy

Gość gość
warto tez zadbac o profesjonalny wyglad cv, zeby wygladalo konkurencyjnie w stosunku do mlodszych kandydatkow. mozna skorzystac z generatora, np. szybkie cv :)

Gość gość
Warto też poszukać na róznych stronach internetowych, ja znalazłam przez stronę rekrutacyjnarewolucja.pl . Więc polecam Ci tam rejestrację .

Gość gość
w Nobilonie nie ma zadnych ograniczen wiekowych. wazne jest doswiadczenie i umiejetnosci :)

Gość gość
no i tak jest najlepiej, kiedy pracodawca ocenia cie przez pryzmat umiejetnosci, a nie wygladu/wieku etc. :) jak tak jest w nobilonie, to tylko mozna pogratulowac

Gość gość
wiadomo ,że sprzedaż to rynek, w którym predzej czy pozniej znajdziesz pracę w sklepie, hipermarkecie.polecam ci zrobić kurs który przyda ci się nie tylko w pracy na stanowisku kasjerkim w firmie ale także w życiu prywatnym http://julamedia.pl/produkt/szkolenie-multime dialn e-kasjer-walutowo-zlotowkowy/ pytałam w moim urzedzie pracy czy taki robią mówili ,że nie więc poszukałam na własną rekę zrobiłam i nie żałuję!

@ @ @ hehe widze ze ktos tu rozmawia sam ze soba ;d wiadomo, ze taka praca jest nie dla kazdego, jak ktos jest niesmialy i nie umie nawiazywac kontaktu z ludzmi to sie do takiej pracy nie nadaje, ale jest mnostwo osob, ktore umieja i lubia tak pracowac usmiech.gif @ @ @ MLM to nie jest żadna praca, to zwykłe naciąganie i żebranie. Tu nie trzeba nawiązywać żadnych kontaktów z ludźmi tylko najzwyczajniej w świecie ich manipulować, żeby kupowali jakieś gowna, których żaden sklep nie wziąłby nawet za dopłatą. ;) Ot taka "praca".

Gość gość
przeraża mnie dlaczego ludzie się tak nie dokształcają. rekrutujemy do dużego salonu firmowego ciągle nowych ludzi bo zwyczajnie nie ma w kim wybierać.żadnych kursów nie mają a jak już to zupełnie niepotrzebne typu własna motywacja.gdyby pomyślała jedna z drugą ,że do sprzedaży są potrzebne kursy nie tylko sprzedażowe ale też z umiejętności rozpoznawania waluty bo przecież klient płaci kasą to by od razu zapunktowała na rozmowie.wystarczy pomyśleć jaki kurs na jakie stanowisko.wiadomo ,że kursy złotówkowe są potrzebne do bardzo wielu zawodów tylko ludziom się nie chce ich robić i potem narzekają,że pracy nie ma.na lenistwo nie ma rady

A może zbyt szybko zwalniacie ludzi? Stawiacie im zbyt wysokie wymagania, wprowadzacie wynagrodzenie prowizyjne? Tak robią firmy Call Center i później się dziwią, że nikt nie chce u nich pracować.

Miałam ten sam problem, do czasu aż moja znajoma poleciła mi żebym poszukała czegoś innego i podesłała mi stronę z ofertami pracy. rekrutacyjna rewolucja Szybko znalazłam pracę i jestem zadowolona :)

Gość gość
z postu wynika,że to nie firma call center tylko duży salon sprzedażowy pewnie odzieżowy bo takich nie brakuje wiec klient obsługiwany face to face.u nas w firmie też robią rekrutacje i wiem jak to wygląda.zgłaszają się ludzie, którym zwyczajnie brakuje kwalifikacji bo nie robią przydatnych kursów i szkoleń.

Nie twierdzę, że to jest Call Center, ale że niektóre firmy CC tak robią, a to jest nieuczciwe. Nie wiem jak jest w tym salonie ubrań, ale jeśli rozliczają sprzedawczynie z iloście sprzedanego towaru to bardzo niedobrze. Natomiast jeśli są uczciwi a te dziewczyny złaszające się do pracy są niekompetentne to już inna sprawa.

Gość gość
jako 38 latka;) moge powiedziec jedno dziewczyny róbcie kursy przydatne praktyczne . ten kurs kasjera co polecacie to cos naprawde dobrego.wiem co mowie.jak w poscie gdzie szukac pracy? wszedzie serwisy, ogłoszenia, gazety, tylko badzcie przygotowane miejcie atut na dane stanowisko.znajomość kasy sie liczy wszedzie logicznie mysląc

Tyle przeróżnych ofert, wypadałoby zrobić wszystkie kursy, bo nigdy nie wiadomo co może się przydać :)

Gość gość
Dobrze jest miectakie na które pracodawcy zwracają uwagę i dopasowane do danego zawodu.robienie kursu z makijażu permanentnego nijak się ma do pracy w salonie z butami np.mając wybór zatrudnić taka osobę a kogoś kto ma kurs sprzedaży komunikacji czy kasjerski to wybór padnie na ta bardziej wykwalifikowana.każdy ma własne zdanie i własny wybór

Gość gość
jeśli szukasz pracy to warto odwiedzić rekrutacyjna rewolucja.pl, tam masz wiele ofert, które powinny zainteresować Twoją osobę!

Gość realny zbyszek
Szukam spokojnej w miare ladnej kobiety do wspolnego ulozenia sobie zycia..przyszlosci...mam 45 lat wygladam mlodziej...pracuje w Anglii sezonowo latem a zima jestem w kraju...poznam zdecydowana kobiete ktora chce cos w zyciu osiagnac i chce je zmienic ..pomoge zalatwic prace by wspolnie pracowac i realizowac marzenia..jesli masz odwage i marzenia ze na nic nie jest za pozno..napisz..nie pozalujesz..pozdrawiam milo:-)zbyszekbed@interia.pl

Gość gość
Polecam w takiej sytuacji pomoc tarocistki . Ja systematycznie korzystam w sprawach pracy, uczuciowych a nawet intymnych. Napisala mi o tym gdzie powinnam szukac pracy i znalazlam w tym miejscu o ktorym napisala.Odpowiada konkretnie na pytania i nie musze dlugo czekac na odpowiedzi. Maksymalnie do 24godzin. Jestem megazadowolona tarocistkasofii@wp.pl

www.tidesoftware.pl/o-nas/oferty-pracy tu są oferty pracy - aktualnie trwa rekrutacja na stanowiska w Białymstoku, ale firma ma też placówkę w Piasecznie. Akurat ja pracuję w Piasecznie i powiem Wam, że jestem mega zadowolony. W tym roku szkolenie było połączone wraz z wakacjami ... 2 tygodnie w malowniczej Toskanii - super sprawa. Wróciłem pozytywnie naładowany. Zarobki - są na dobrym poziomie, są też super premie motywacyjne. Mieszkasz w Białymstoku lub okolicy - składaj aplikację - warto !!!

Gość Marzanna tomak
Mojej mamie się udało w Nobilon i jest bardzo zadowolona, może też warto spróbować ?

Gość realny Zbyszek
przyjacielu moj niedrogi El Camillo ,zanim cos napiszesz zastanow sie co piszesz bo chyba nie wiesz co to jest streczycielstwo,radze pohamowac Twoje wypowiedzi skierowane pod moim adresem ,mam prace,szukam kobiety by wspolnie pracowac i to jest wedlug Ciebie streczycielstwo? Puknij sie w leb albo wroc do oslej lawki:):)

Gość gość
realny zbyszek a ty sam jestes ladny? 45 lat? watpie :D

Gość realny Zbyszek
gość dziś Watpliwosci ludzka rzecz jesli jestes kobieta to zapraszam na realne spotkanie ,sama sie przekonasz:-);-)

Nie wystarczą ci już .jpg-owe dziewczyny do fapania? :P Współczuję ci tego smutnego losu ... :D

@ @ @ mam prace,szukam kobiety by wspolnie pracowac i to jest wedlug Ciebie streczycielstwo? Puknij sie w leb albo wroc do oslej lawki @ @ @ Młoteczku, skoro masz pracę to po co szukasz sobie baby, żeby z tobą robiła? Nie możesz znaleźć dziewczyny w realu, więc desperacko próbujesz w sieci. Smutne to :)