Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myffka0

problem z wejsciem

Polecane posty

czesc mam pytanie. wspolzyc zaczełam juz jakies 4 miesiace temu i od pierwszego razu az do teraz jest tak ze za kazdym razem jak partner zaczyna wchodzic to boli a pozniej juz jest wszystko wporzadku czy to normalne? prosze o odpowiedz

Gość OlaMinola
Też tak mam. Choćbym nie wiem jak napalona była to na początku trochę boli. Ale nauczyliśmy się z chłopakiem jak to robić żeby nie bolało wcale :) Jak zaczynamy się bzykać to wchodzi we mnie pomalutku, co ruch to nieco głębiej i wtedy nie boli. Moja cipka chyba się rozgrzewać musi :)

Gość pseudonimowa 102
uzywajcie zeli intymtych to wejdzie lekko

Gość cholerka mam to samo
dokladnie tak samo - kiedy wchodzi bardzo powolnymi i lekkimi pchnieciami to jest ok...nie ma szans zeby wszedl caly za jednym razem :D chocbym i cala tubke zelu zuzyla :(:( tylko ze ja tam, mam bardzo wasko, gin. nawet nie moze uzyc wziernika wiec :O:O:O to jest koszmar :( kazdy seks wyglada jak pierwszy raz z dziewica :(

prawdopodobnie macie bardzo grube błony dziewicze i zostały tylko naderwane i gdy zaczyna penis wchodzić to wejście zaczyna się zaciskać bo związane to jest z bólem by po chwili gdy zaczyna wam być przyjemnie to skurcz stepuje

Gość pseudonimowa 102
jeśli używacie żelu i nie pomaga to nasuwa się jeszcze jeden problem - stres. Blokujesz się może, jesteś spięta - miewam tak w wyjątkowych okolicznościach.

Gość cholerka mam to smao
jakis tam fecet, zartujesz??!! jakie blony dziewicze jezusie :O:O

no wlasnie staramy sie tak pomalu zeby nie bolalo. a jak za drugim razem na po pł godziny juz nie ma z tym problemu i wchodzi bez problemu wiec nie wiem o co w tym chodzi

Gość OlaMinola
I jaki tam stres :D Co ja myślisz że się pytonga boję ;) Ja myślę że po prostu tak mam. Żadnych ginekologicznych dziwnych spraw nie mam. A wierzcie mi że żelu naprawdę nie potrzeba ;)

ja sobie to tłumacze tak ze po prostu ona na codzien nie jest taka rozciagnieta przeciez i gdy wkoncu chlopak chce wejsc to ona musi dopierosie rozciagnac za pierwszym wejsciem bo potem przeciez wszystko jest ok

Gość baska_pilzno
aja tez tak mialam ale moja ciotka powiedziala ze wystarczy odrobina smalcu zeby rozsmarowac w cipce i bedzie OK i faktycznie to dziala bankowo za kazdym razem jak jestem troche za sucha w srodku

Też tak mam. Wszystkie żele z durexa, K-Y, mało dają. Tzn. niwelują trochę ból, ale na początku i tak jest kiepściutko. Cipolog powiedział, że jestem tak ciasna, że przy porodzie raczej się nie rozciągnę na tyle, by urodzić i będę musiała mieć cesarkę. I do takiej "pochewki" :D Dostałam dużego penisa mojego TŻ-ta do kompletu. Ale i tak go kocham. :)

Gość Omg omg
To twojemu mężowi z dużym sprzętem nie przeszkadza to że masz wąską?

Gość sky_
pieprzowa mam to samo na poczatku naszego zycia sexualnego, moj facet powiedział, że jestem masakrycznie wąska i że to uwielbia, gin powiedział, że jestem niemal bez szans na naturalny poród bojestem za wąska i szyjka macicy sie nie rozciągnie. a do tego dostałam meżczyzne z rozmiarem xxl w spodniach, ale w żaden sposób mi to nie przeszkadza.....powiem wiecej, sprawia mi to olbrzymią radość i przyjemność.... a z wejsciem to jest tak... że dla mnie pierwsze pchnięcie jest poniekąd bolesne, jesli to mozna nazwac bólem, ale najbardziej przyjemne.

Gość _Misiek_
Widocznie wejście do pochwy jest bardzo wąskie. W moim przekonaniu powinnaś się poradzić ginekologa, choć myślę ze z czasem to na pewno ustąpi.

ale przeciez gdyby wejscie do pochwy bylo badzo waskie to przeciez bolalo by przez cały czas a po tym pierwszym wlozeniu jest juz wszystko w porzadku

omg omg - nie, stwierdzil, ze taka ciasniuitka jest cudowna, a nie jakies wiadro do fistingu _Misiek_ - mój ginekolog twierdzi, że nie ustąpi, bo się już go radziłam, co polecam innym dziewczynom, bo możliwa jest też dyspareunia

Gość _Misiek_
A więc na pewno nie warto kończyć na jednym razie. Wystarczy kwadrans przerwy. Zawsze ten drugi i trzeci są dla obojga bardziej "smakowite", a i czasowo dłuższe, a więc i wielokrotny orgazm jest możliwy.

Pochwa jest rozciągliwa i przystosowuje się do wszystkiego. To normalne że na początku stosunku jesteś jeszcze ciasna a po chwili już luźniejsza. Gwarantuje Ci że każda tak ma z tą różnicą że niektóre są węższe a niektóre bardziej otwarte :P To indywidualna sprawa