Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justysska

brak orgazmu

Polecane posty

Gość justysska

uprawiam seks od pol roku. nie mam orgazmu. jest na to jakis sposob?

Nie myśleć. Próbować. Nadal nie myśleć. I nadal próbowac. Caution: to może potrwać. Dłuuuugo. Warning: I można się nie doczekać. Ale i tak nie warto o tym myśleć. Tylko próbować. (i zastanowić się miedzy próbami, czy aby to na pewno ten....) :p

Gość bardzo mi sie podoba rada
Dziury :) Rada, z ktorej nic nie wynika. Ale mi sie podoba :)

Gość ja nie miałam nigdy i co
:(

Gość to się ciesz że masz

Gość karoolek......................
a ile kobiet je ma ? tak szczerze !! nawet jesli sie odezwie tu klika kobiet to i tak nie wszystkie , poczekaj przyjdzie z czasem,

a sama z sobą masz ? umiesz sie doprowadzic ? no wlasnie jesli nie to wszystko w temacie

A JA ...MAM NIE PRAWIE - TYLKO zAWSZE

Gość Lala...
A czy Twój mezczyzna Cie podnieca ??

Gość jakas tam 33-latka
bzdura ze trzeba umiec samej sie doprowadzic by przezyc z partnerem...ja w ogole sie soba sama nie zajmuje bo mnie wlasna reka kompletnie nie kreci i z innej beczki z moim bylym, z ktorym bylam 8 lat i nasz zwiazek rozpadl sie pare m-cy temu z roznistych powodow ale glownie dlatego ze byl koszmarem, nie mialam orgazmu nigdy...wyobrazacie to sobie???slyszalam ,ze jestem asexualna itp itd...dodam ze pojecie''gry wstepnej'' u niego nie istnialo...za to zachowania agresywne i zmuszanie do sexu gdy bylam naprawde zmeczona na porzadku dziennym-chce przez to powiedziec ,ze przyczyna pierwsza cos nie tak w relacjach, jak nie uklada sie zycie partnerskie to nie ma czego oczekiwac od sexu teraz mam nowego kochajacego, normalnego partnera(dodam ze kupe lat mlodszego)i dochodze z nim przy kazdym razie po kilku minutach(gdzie w zyciu nie podejrzewalabym siebie samej o taki potencjal;),ale on sie mna zajmuje, nigdy do niczego nie zmusza i wpierw gra wstepna jest prawdziwa gra wtsepna i inna kwestia jak dla mnie a takze wielu kolezanek sprawa istotna wielkosc czlonka...kazdy preferuje inna to zalezy tez od twojej budowy ale jesli facet w ciebie wchodzi a ty go kompletnie nie czujesz to tez nie ma mowy o orgazmie pochwowym... takie sa moje spostrzezenia na podstawie wlasnych doswiadczen jesli nic z tych rzeczy nie dolega to moze przejdz sie do lekarza po prostu czasem ccos nie trybi w gospodarce hormonalnej lub ogolnie cos nie tak ze zdrowiem a sfera intymna jest tak delikatna, ze na niej naprawde wiele sie odbija... pozdrawiam cieplo i wg mnie dopasowanie sexualne to b wazna sprawa,jesli nie psujecie do siebie pod tym wzgledem to lipa, kobieta potrafi w imie milosci zrezygnowac z sexu ale facet nie.