Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bez wyjścia 79

zrobiłam to - trójkąt

Polecane posty

Gość mocate
bo tego nie robi sie z mezem

Gość ten trzeci
to kobieta czy mężczyzna ?

Sorry ,ale to głupota :O Trzeba ponosić konsekwencje swoich decyzji .Powodzenia.

A co mam powiedzieć ? Dla mnie trójkąt jest chory ,stąd taka odpowiedź :( Tobie jednak życzę ,żeby się poukładało :)

Gość mocate
kobieta? w takim razie dziwi mnie jego reakcja

A dlaczego masz odchodzić od męża ? To była Wasza wspólna decyzja i razem powinniście sobie teraz z tym poradzić .

Gość ten trzeci
rżnął drugą babkę i jeszcze się dąsa ?

Mocate -ma rację .To chyba bardziej Ty powinnaś czuć się nieswojo .

Mąż nigdy nie mówilo rozwodzie i nadal nie mówi. Ale ma do mnie jakiś żal że za bardzo z nią czy wogóle nie wiem o co chodzi . Powiedział że się na razie z tego wypisuje że możemy same ale mnie ona nie kręci w taki sposób żeby same to mialo być spelnienie fantazji i tylko o to chodzilo a teraz wyszło na to że ja jestem jakąś lesbą

On sam nie wie czego chyba chce może myślał że ja się nie przełamie i dlatego tak reaguje nie wiem . Ja rozmawiam normalnie z tą kobieta nie mam do niej żalu ani ona do mnie jest naszą kolezanką . Dziwi ją tylko że ja na to pozwalam ale sama widzi że on jest jakiś rozbity

Gość ten trzeci
wcale nie było głupie ,bo na bank kazda para o czyms takim marzy ,tylko jedno drugiemu w większości się do tego nie przyznaje i jest tylko duecik

Czasem lepiej ,żeby pewne marzenia i fantazje pozostały tylko fantazjami .Jak widać ,tak stało się w tym przypadku .Może mężowi w końcu przejdzie ?

Gość ten trzeci
czego się honza obawiasz ?że odejdzie mąż ?spytaj się go -to miałąś grac ?pokazałaś siebie taką jaka jestes ,pokazałaś swoje marzenia ,swoje potrzeby i teraz niech on się bierze do roboty

Gość two of us
trochę mnie przestraszyłas,jestesmy własnie z zoną tuż przed.... to nasza wspólna mam nadzieje przemyslana decycja ale z tego co widać reakcje póżniejszę mogą być przeróżne kto u was był inicjatorem ? u nas ja

Gość herbataslodka
popieram..tego sie nie robi ze ślubnym/ślubną

Gość fdghj
Twoj mąz to egoista,dupek i do tegozakmpleksiony baran.Czytajac Twoja wypowiedz mozna wywnioskowac ze mezus ma spelniane kazda zachcianke,lacznie z 3katem...a teraz jak cos mu sie nie spodobalo to udaje obrazonego ksiaecia i chce zebys mialam poczucie winy!!I osiaga to idealnie.A to irracjonalne,bo oboje tego chcieliscie(idiotyczne).Niecvh on sie wyprowadza jak mu nie pasuje.Pogadaj i zapytaj wprost"o co chodzi,przeciez to byla Wasza nie Twoja tylko \decyzja"!Mysle ze pan ma duze kompleksy i lubi sie nad Toba pastwic psychicznie.

Gość a kiedyś wszyscy ci mówili
ale nie ważne. Z czyjej winy chcesz ten rozwód