Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fan Fan Tulipan

10 powodów dla których zakładacie prowokujące Topici

Polecane posty

Gość Fan Fan Tulipan

Jestem ciekawa dlaczego ludzie wymyślaja dzikie historie i zakładaja takiez oto topici??;-D WPISYWAC SIE!!

Gość Fan Fan Tulipan
Dokladnie widac ze kiedy nadeszla chwila szczerosci topicowi mitomani zwiali :D hehhe.....no ale moze jesli sie jest anonimowym i pomaranczowym to sie jacys chetni zglosza by wyznac najprawdziwsza prawde Dlaczego zmyslam na kafeterii:P ha!!

Gość abonammatasza
kilka razy napisałam swoje prawdziwe historie i ludzie mi napisali że to prowokacja a w jednym przypadku skasowali mi temat gdzie kobiety żywo dyskutowały mój skasowany temat dotyczył tego że mój mąż podrywał 15 letnią dziewczynę temat bardzo ważny dla dziewczyn które może coś takiego spotkać , jak reagować, jak sie zachować, co robić, w końcu to forum kobiece, bardzo mi była potrzebna ta dyskusja :-( niestety jakaś nawiedzona zgłosiła do skasowania że to jest zboczeniec bez sensu, nie było nic zdrożnego załamałam sie i naprawde nie mam gdzie już o tym pogadać bo na pewno nie w życiu w realu a to była prawdziwa historia eh :-(

Gość nie potrafie tego wytlumaczyc
chyba lubie sensacje. Lubie hipotetycznie rozmawiac na jakis kontrowersyjny temat ;)

Gość Fan Fan Tulipan
No czasem ludzie lubia pofantazjowac i dlatego w pbecnych czasach nikt nikomu juz nie ufa i nie wierzy wrecz podwaza prawdziwosc historii, które niejednokrotnie sa prawdziwe ..Myrevin ocb??;-D

Gość
zakladam prowokacje, bo uwielbiam patrzec na to, jak ktos nie ma za grosz poczucia humoru i minimalnej ironii, a w temat wkreca sie tak, ze mam wrazenie, ze zaraz dostane od niego gonga przez monitor:D:classic_cool:

Gość Fan Fan Tulipan
no to chociaz psychiczna kafezdzira sie przyznała:D Kto jeszcze kłamie w zywe oczy??:D