Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczona pani racjonalna

Skąd wróżki to wiedzą?

Polecane posty

Gość zaskoczona pani racjonalna

Jestem bardzo sceptyczną osobą ale ponieważ nie lubie się wypowiadac na tematy, o których nie mam pojęcia postanowiłam na własnej skórze sprawdzić jak to jest u wrózki. Spodziewałam się tak szerokiego mówienia jej o życiu jak w horoskopach czyli, że każdy może sobie swoje dopowiedzieć. A tu szok. Opowiedziała mi takie szczegóły z życia, że nie mogłam uwierzyć. A nie znała mnie. Przyjechałam z miasta oddalonego o 100 km. A ta mi dokładnie powiedziała ile lat jestem po ślubie, że nie mam dzieci, jakie mam rodzeństwo, gdzie mieszkam, ile mam pokoi w mieszkaniu, czym się zajmuje mój mąż i wiele innych. Pytam więc skąd?!

bo to wszystko było i można z kart wyczytać a co do przyszłości jest wiele wyborów i tylko dobry ci pokarze przyszłość bo wszystko ma wpływ na przyszłość i mogą być różne warianty stopka

Gość Klaudunnia
nie wiem czy wierzyć, ale podobno mają układy ze złym duchem xD pani od religii mi tak poiwedziała

jesli ktos ma taka moc to pochodzic ona moze jedynie od Boga lub od diabla. w tym wypadku niestety to drugie..z wrozbami nie ma zartow

Gość wrózki mają taką
szklaną kulę jak zapłacisz stówę to w tej kuli całe przyszłe życie się pokazuje:D

Gość Wróżka_Arielitta
Żadne diabły, anioły itp. Jeden się z tym rodzi inny nie, tak jak jeden potrafi malować inny nie, a jeśli ktoś się na tym zna (a to musi być dobra wróżka a nie jakaś oszustka z bazarku) to może to wyczytać w kartach, kuli albo innym przedmiocie z którego korzysta.

Gość gość
Zamówiłam całoroczną przepowiednię u wrożbity Paulusa (http://wrozbitapaulus.pl) i w tej chwili mogę powiedzieć, że sprawdza się praktycznie wszystko. Od spraw miłosnych po zmianę pracy.

Gość gość
zaskoczona pani racjonalna 2009.08.21 jesteś może jeszcze na forum?

Gość m2m
no właśnie ..po kilku latach możesz powterdzić, że to co Ci przepowiedziała wróżka sprawdziło się ?

Gość gość
cisza jak makiem zasiał ..;-D nikt nie chce podzielić się wrażeniami ;-)