Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa86

PLanowanie ciąży w jakim WIEKU?

Polecane posty

Gość ciekawa86

ILE macie lat planując ciążę?

Gość ciekawa86
podnoszę

Gość ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
myse ze to nie powinna byc kwestia wieku tylko tego czy mozesz zapewnic dziecku "stabilne" życie, masz męza prace mieszkanie ja zaczelam planowac jak mialam to wszystko a mialam 26 lat

23 lata, tzn juz nie planuje, teraz mam 24 lata i za 3 tygodnie termin porodu

Gość mam 31 lat
i nie planuje ani nawet nie mam instynktu.. rodzice pytaja czy juz, rodzice meza to samo, wszyscy wokol z brzuchami a ja... na mysl o ciazy mam drgawki a i dzieci, ktore wczesniej bardzo lubilam, zaczely mnie wkurzac i brzydzic.. :(

Gość do mam 31 lat
ja mam 33 latka i taki sam instynkt jak ty...tzn jego brak.Poczekam jeszcze ze 2 latka..moze przyjdzie, a jak nie, to trudno, nie bede na sile matka

ja sie staralam jak mialam niespelna 23... staralismy sie 4 miesiace i jest :) sliczny 5-miesieczny synek- osobiscie uwazam ze 22-25 lat to odpowiedni wiek na pierwsze dziecko

Gość malutka872
ja mam 22 lata i w 8 tyg ciaży

Gość mati2
ja mam 28 l. i 2 letniego synka i obecnie staramy sie o rodzeństwo dla niego...to prawda, ze wiek nie jest tu najważniejszy, ale nasze nastawienie psychiczne i instynkt macierzyński....

ja planuje starania jak skoncze 22.wszystko zalezy od tego czy jestes gotowa na dziecko i poswiecenie mu swojego zycia i oczywiscie czy masz odpowiednie warunki zeby zapewnic mu godziwe zycie

Gość złote szczęście
ja zaczęłam planowac dziecko w wieku 27-28 lat. Najpierw studia, paraca, ślub, stabilizacja finansowa, a teraz jestem w 8 miesiącu ciąy. Mamy wszystko, żadnych kredytów na głowie, po macierzyńskim mam gdzie wrócić do pracy, a za niecałe dwa miesiące będzie z nami nasz skarbek - dla mnie idealne rozwiązanie :)

Gość sylwiuśka
ja miałam 21 jak urodziłam pierwsze dziecko, obecnie mam 23 i staramy sie o kolejne. nikt Ci nie powie w jakim wieku najlepiej, niby zalecają pierwsze dziecko przed 30. Ważne jest to czy jesteś w sercu i psychicznie gotowa na to żeby pojawiła się istotka o którą bedziesz dbała.