Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marianooo

Tutaj wklejamy ładne i naturalne dziewczyny

Polecane posty

Gość ale wy chłopy jesteście głupi
" wymienie ci wszystkie kosmetyki ktorych uzyla baza pod podłkad podkład bronzer/puder róż na policzki tusz do rzęs błyszczyk do ust widać trochę cienia do powiek " dokładnie

No tak sama natura aż kłuje w oczy:) Kotka to ty na tym zdjęciu?? Masz jakieś na którym widać Ci całą twarz bo wydajesz sie bardzo ładna.

Gość stefan22
wymienie ci wszystkie kosmetyki ktorych uzyla baza pod podłkad podkład bronzer/puder róż na policzki tusz do rzęs błyszczyk do ust widać trochę cienia do powiek mylisz sie koleżanko jedynie delikatnie oczka podkreśliła reszta natura

Gość ciekawe czy bez makijażu
Panowie, te wszystkie modelki, które dla was wyglądają tak naturalnie mają zrobiony pełny makijaż. I mają na twarzy wszystkie wymienione wyżej produkty. Po prostu są pomalowane kosmetykami w naturalnych kolorach, imitujących kolor skóry. To się nazywa "makijaz bez makijażu" albo z angielska "no - makeup- makeup". Bardzo łatwo jest was oszukać, bardzo! Ale cieszę się, bo myślę, że ja, stosując "makijaż bez makijażu" muszę uchodzić w oczach panów za naturalnie piękną kobietę:)))

Gość xymena
MrrKotka, ten chłopaczek rzeczywicie ładny co wkleiłaś

Gość faceci się nie znają
ciekawe czy bez makijażu Panowie, te wszystkie modelki, które dla was wyglądają tak naturalnie mają zrobiony pełny makijaż. I mają na twarzy wszystkie wymienione wyżej produkty. Po prostu są pomalowane kosmetykami w naturalnych kolorach, imitujących kolor skóry. To się nazywa "makijaz bez makijażu" albo z angielska "no - makeup- makeup". Bardzo łatwo jest was oszukać, bardzo! Ale cieszę się, bo myślę, że ja, stosując "makijaż bez makijażu" muszę uchodzić w oczach panów za naturalnie piękną kobietę " :D :D :D

Gość marianooo jakiś ty naiwny

Gość ciekawe czy bez makijażu
faceci się nie znają Masz rację. Nie wszystkie mają "makijaż bez makijażu". Niektóre mają bardzo ewidentny makijaż!!

Gość ejj kotkaaa
mrrkotka z jakiewgo wojewodztwa jestes?

Gość kosmetyczkarulez
" Jarek.84 (jarek_84@notowany.pl) Autorze, powszechnie wiadomo jakie obleśne lochy i pasztety siedzą na kafe- chcesz do reszty wpędzić je w kompleksy " jarku...pomijając Twój ciekawy post...czy brewki już wydepilowane, czy jak tam

Gość q4Y
ale one mają pełny makijaż w dodatku i fotoshop też był użyty. Ale nie zaprzeczam, że dziewczyny bardzo ładne. Jesteście bardzo naiwni mysląc że te laski nie mają makijażu.

Gość do Jarek.84
brwi trochę "wycieniuj" - te kłaczki nad powieką górną gdybyś nie wiedział..a będzie super..bo buzię masz wporzo

Gość fuj to jest lima
? jakaś podróba

Gość zyta zyta
Do autora - w ktorym miejscu te panie sa naturalne? Makijaz na twarzy, wyszukane stroje i nienaturalne pozy, Tyle. Nie przecze, że sa ladne. Ale na pewno panie ze zdjec nie sa naturlane.

Gość do Jarek.84
Ty już nie pisz tylko na przerwie marsz do kosmetyczki z tymi brwiami :P

Gość akurat na wiekszosci
fot "bez makijazu" doda MA makijaz, tylko nieprofesjonalny, widac, ze oczy ma pomalowane, usta, jest pudder. no ale taki makijaz przecietnej polki pryz makijazu profesjonalisty, to jest nic.

o co chodzi z tym brwiami? przecież ja tez nie reguluje!!!!!!!! gejem nie jestem!!!!

Gość doda tylko na tym spod
prysznica nie a makijazu.