Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochanjicaa

KTÓRA Z WAS MOŻE POCHWALIC SIE PRAWIE IDEALNYM FACETEM ????

Polecane posty

Gość kochanjicaa

takim ,który jest wierny ,gotuje ,sprzata,pierze ,prasuje i robi wszystko w domu oraz jest mega dobrym czlowiekiem ? która z was ma taKIEGO ? i czy tacy istnieją ?

Gość olsnienie moje
moj taki jest. moja pierwsza i ostatnia milosc (ja jego rowniez). od ponad 6 lat razem - slub niebawem... kocha mnie nad zycie, udowodnil mi to nie raz. gotuje pyszne rzeczy, pierze sam od siebie, prasuje rowniez sam od siebie nasze rzeczy, jest mega dobrym czlowiekiem, zawsze pomoze, wyslucha i doradzi. zawsze ma racje, co mnie czasami wkurza :) trafilam na cuownego mezczyzne, ktory za niedlugo bedzie moim Mezem :) a i ma zalednie 26 lat.

Gość yes of course
facet, który sprząta, gotuje, pierze i bóg co jeszcze robi a no i oczywiście chodzi do pracy nie jest ideałem tylko ciotą. nie uważam ze my mamy to wszystko robić, a oni oglądać mecze i pić piwo. facet powinien POMAGAĆ w tym a nie wszystko robić. np, ja zmywam, on wyciera, np, robimy sałatkę-on kraje w kostkę jedno, ja drugie, sprzątamy-ja przetrę kurze i tak dalej, on trochę poodkurza, zaniesie kosz z praniem, bo to ciężkie..ale jak facet robi wszystko sam to jest to jak dla mnie coś strasznie porypanego

Gość no-to-co
yes of course- dokładnie, też tak myslę

Gość ja mam takiego
mam idealnego ADAM

Gość bbbbbbe
"gotuje ,sprzata,pierze ,prasuje" o chyba jakaś ciota :o

Gość ja mam takiego chlopaka
JEST IDEAŁEM POD KAZDYM WZGLĘDEM CHOC NIE UWIERZYCIE zaradny ..mega dobry czlowiek ..nawet muchy nie zabije bo tak kocha zwierzeta..to nas tez łączy milosc do zwierzat..i do motocykli (jezdzimy harleyem ) jestesmy jak dwie polowki jablka..on robi wszystko w domu .. nigdy nie pozwolil mi zrobic jedzenia ani gotowac ..zawsze podaje mi do łozka pyszne sniadanko..i obiadki robi ..dba o mnie jak cholera.. kiedyś gdy w nocy bola mnei zab pobiegl na nogach do apteki 5 kilometrów bo auto mial w naprawie :) PIERZE .PRASUJE .GOTUJE ,SPRZĄTA ..JEST PDANTEM I IDEALNIE MA ULOZONE RZECZY W SZAFIE..CIAGLE SPRZATA.. WSZYSTKO POTRAFI ZALATWIC W KAZDYM URZĘDZIE .JEST MEGA OBROTNY I WYGADANY ..NIE MA SPRAWY KTÓREJ BY NEI ZAŁATWIŁ .. gdy przychodzi z pracy wieczorem zawsze tak o 10siatej to zaczyna ćwiczyć i ćwiczy dwie godziny ..jakieś 6 WEIDERA NA BRZUCH I HANTELKI..poprostu nie wiem jak on wyrabia z tym wszystkim..do tego studia.. JESTESMY RAZEM 10 LAT A ON MA DOPIERO 25 LAT :) JESTEM DUMNA Z NIEGO JAK DIABLI.

Gość moj sie traki wydaje
w takim razie, bio pierze i gotuje i jest dobry, i nie bije itd, ale jak wiadmo nie ma ludzi idealnych bo poza tym jest tak chorobliwie zazdrosny ze o malo nie zniszczyl mnie swoimi pojedrzeniami, przewidzeniami, zakazami, a poza tym uwielbia stosowac manipulacje, np. kiedy wychodze z kolezanka a jego nie zabiram to specjalnie mi wysyla smsy ze siedzi sam samiutki biedniutki w domu i sie nudzi ale zebym sobie wieczoru nie psula bo to ze on cierpi samotnosci to nie znaczy ze ja mam. Wiecie jak cos takiego sie konczy.. zjeb***m wieczorem i powrotem do niego. ale ja jestem glupia....

Gość olsnienie moje
nie jest ciota a zaradnym mezczyzna to raz, a dwa - jestem taka sama jak on, sama robie te same rzeczy, pomagamy sobie, a nie wyreczamy sie - ty zrob to i tamto :/

Gość jghjjhjhgj
ja ma takiego, ale obowiazki domowe dzielimy na polowe bo oboje pracujemy a to przeciez nalezy do obowiazków idealnej gospodyni a nie faceta....gotuje za mnie, bo ja go do tego zmusilam :P z góry go zaalarmowałam ze nie bede mu robic obiadów chyba ze od czasu do czasu, nie lubie stac w kuchni i sie babrac, wole poogladac TV, a on sam jest kiepskim kucharzem ale musimy cos jesc :P mamy wiele wpolnych zainteresowan i tak mnie kocha ze pisze o mnie wiersze :P troche koslawe bo poetą nie jest ale i tak jest słit :P