Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madakaskarkkaa.

Ale sie wczoraj wyglupilam przed moim facetem.

Polecane posty

Gość madakaskarkkaa.

Wczoraj wieczorem mialam ogromna ochote na seks ale moj nie mial.To sie wkurzylam.I zaeczalam mu marudzic, gadac nad uchem.Ze nie rozumie moich potrzeb, patrzy tylko na siebie, zaczelam plakac.Teraz jest w pracy a ja tak zle sie z tym czuje, zachowalam sie jak idiotka.

Gość madakaskarkkaa.
Mialam prawo sie wkurzyc napierw pol wieczoru mnie zaczepiam, wiedzialam ze ma ochote a pozniej jak juz polozylam sie do lozka stwierdzil ze jest zmeczony i nie ma ochoty.Ale za to poszedl nie wyspany do pracy.Ma za swoje.

Gość o_bo_jepne
Twój facet nie miał ochoty na sex? o loooooool Proponuje zastanowic sie czy warto ciągnąć cos co juz umarło. Jesli on na Ciebie nie leci, to wydaje mi sie ze dmucha jakas na boku... Normalny facet wezmie jak suka da. Ewentualnie jest chory.

I dobrze Mu tak. :) No nie... żartuję. Ale pewnie miałaś prawo poczuć się "odrzucona". Nie drąż już tematu, po prostu przejdź nad tym do porządku dziennego. Nie zawsze musi mieć ochotę. :)

Gość madakaskarkkaa
Ja zawsze mam ochote , moglabym sie kochac codziennie.I on tez ma w sumie ochote codziennie.Ale nie wczoraj.

Czy powinien mieć ochotę zawsze? :) No takie rzeczy, to tylko w erze. Zobaczysz, Ciebie też jeszcze nieraz będzie bolała głowa albo będą Ci paznokcie rosły. :)

Gość madakaskarkkaa
Tak chcialam zeby mnie zaspokoil.To glupie ale jak sie przed snem nie pokocham z moim to nie usne,jak lezy obok mnie..Ale jak go nie ma to normalnie zasne.

Gość sorry ale on cie zdradza
nie ma innego wytlumaczenia

Gość madakaskarkkaa
Nie usnelam.Dopiero jak to zrobilismy zasnelam jak male dziecko.A on do mnie wiedzialem , moglismy sie normalnie pokochac i juz byl dawno spal a teraz pojde do pracy nie wyspany.

Taaa, bo facet to musi mieć ochotę zawsze, ale jak jaśnie pani księżniczka nie chce się bzykać, bo boli ją głowa, to facet nie ma prawa naciskać :o

"Proponuje zastanowic sie czy warto ciągnąć cos co juz umarło. Jesli on na Ciebie nie leci, to wydaje mi sie ze dmucha jakas na boku..." to prawda, powinnas go zostawić... :P