Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no bo o co

chłopak mi sie przyznal ze czasem wali konia

Polecane posty

Gość zaszokowana postem powyzej
"...mężczyżni którzy mają udane żyćie seksualne raczej tego nie robią." coz za stek bzdur, masturbacja to najnaturalniesza droga do zapoznania sie z wlasnym cialem, przeciez to chyba jasne! coz to ma z partnerstwem wspolnego?? kazdy czlowiek to robi, tylko nie kazdy sie do tego przyznaje, czego ja osobiscie absolutnie nie rozumiem ...

ja tego nie robie , bo nie potrzebuje , moj chlopak tez nie :) w sprawach sexu nie mamy przed soba zadnych tajmnic i rozmawiamy ze soba otwarcie , wiec mowiemy co nam sie podoba a co nie . :))) mimo ze moj chlopak tego nie potrzebuje to czaasem go poprosze zeby to zrobil bo ja lubie patrzec jak to robi :) :)) nie widxe w tym nic wstydliwego :)

Gość Królestwo Kardamonu
Przerwa na reklame :P http://www.feromony.pl/prp348 Ejjj przesadzasz !!! Ale to pewnie dlatego, ze sama tego nie robisz. To naturalne, ze czasem czlowiek ma sie ochote po prostu 'rozladowac' i juz. Seks z druga osoba to cos zupelnie innego, tu trzeba sie zaangazowac uczuciowo i ma inne zalety, ale tez wady. To sa dwie rzeczy, ktorych nie da sie zastapic soba nawzjem.

Gość . bono
jestem prawiczkiem 34 letnim i tylko dlatego to robię. Myślę że kobieta nie jest wstanie śię sama zaspokoić tak jak mężczyzna

Gość oj naiwna ty
"..jestem prawiczkiem 34 letnim i tylko dlatego to robię. Myślę że kobieta nie jest wstanie śię sama zaspokoić tak jak mężczyzna.." skad masz takie druzgocace info? :D od tych panien, ktorych nie miales? masz zero doswiadczenia wiec nie wypowiadaj sie w tej kwestii bo jak widac pojecia nie masz.

Gość . bono
wiem co mówię

Gość gggggggggghhhhhhhhiiiiiiiii
Chwileczkę,chwileczkę,chwileczkę... nie każdy człowiek to robi,bo ja się nigdy NIE MASTURBOWAŁAM! i nie mam zamiaru! Natomiast prawdą chyba jest że KAŻDY facet wali konia!

Gość no bo o co
ale ja przeciez nie jestem zła ze mi powiedział tylko mnie to zaskoczylo bo ja tez naleze do tych nielicznych osob ktore raczej tego nie robią (sami sobie:P) moze i jestem dziwna :)

Gość no bo o co
c.d;p moze i jestem dziwna.. ale wole jak zaspokaja mnie facet :)

Gość . bono
oj naiwna ty wiem co mówię choćiaż jestem 34 letnim prawiczkiem kobieta paluszkami albo wibratorem śię nie zaspokoi.

Gość oj naiwna ty
bono ..hah, znalazl sie don juan i womenwhisperer ..:D jestem kobieta to chyba lepiej wiem :D prosze cie, nie wypisuj tu takich bredni

Gość . bono
ile czasu poświęcasz na onanizowanie śię prosze odpowuedz

Gość oj naiwna ty
bono ..ile czasu? czy ile potrzebuje do szczytowania? :D czy moze ile razy dziennie? sorki darling, ale to moja prywatna sprawa ;) prosze cie jeszcze raz pokornie, nie wprowadzaj innych w blad i nie uogolniaj, nie znasz wszystkich kobiet, w ogole zreszta nie znasz :D

Gość . bono
oj naiwna ty chciałbym to robic razem z tobą.Pragnę kobiety która \zrobi ze mnie casanove ale najpierw chćiałbum być tresowanym pieskiem na smyczy.

Gość onaa86
do zszokowanej.......... źle myślisz mówiąć, że KAŻDY to robi. Ja tego nie robie, nie potrzebuję.

Gość silla
a czy istnieje taki który nie wali?? skąd w ogóle to zdziwienie ze wali??? matko, mój też wali i co z tego, tez sobie czasem kliknę i jest ok:) a sex mamy udany.

Gość kffffiatek zielony
ło matko no i co że wali?

Gość no bo o co
jejku ja tego nie robie dlatego to moje zdziwienie..

Gość no bo o co
zreszta juz nie wazne;p z wypowiedzi widze jak wiekszosc do tego podchodzi dlatego ja juz tez dam spokuj ;)

Gość ollolllola
no i zdrowe podejscie, a sama tez spróbuj, spodoba Ci sie:)

To wiadome że każdy chłopak wali sobie.. Jeżeli mówi że nie to kłamie uwierz mi.. Ja rozmawiałam z moim chłopakiem o tym.. To wiadomo że powiedział że robił to, ale teraz nie bo ma dziewczynę.. ;]] Przyzwyczaisz się.. pogadaj z kolegami z klasy, ze studiów to Cie zamuruje ;D heh ^^ Nawet nie wiesz ale każdy w głowie ma tylko sex ;D ^^

Gość sprit on
Kazdy facet się onanizuję tak myslę,

Gość gruszkaz jabluszka
Jest taki mechanizm fizjologiczny jak spematogeneza, wpiszcie w google, wikipedie, siegnijcie w ksiegarni po podrecznik fizjologii w dziale medycznym. Kobiety zrozumiecie wtedy ze facet musi, i jest to naturalne, produkacja spermy przez odpowiednie gruczoły jest naturalną sprawą, tak wiec jesli facet robi to od czasu do czasu, to po to, by dac upust napieciu. To tak jakby wstrzymywać sikanie u was, i prze was jak napelni sie pecherz. Tu drogi nasienne tez z czasem zaczynaja sygnalizowac sprawe, i facet musi dac upust. A raczej nie facet tylko jego organizm. Ja to tak mowie w sposob uproszczony, ale polecam sie doedukowac. Po za tym jak mu nie dajesz, lub za rzadko to tak jest. Zreszta masturbacja to normalna rzecz. Nie tworcie tu ideologii sredniowiecza!!!!!!!!!

Gość xxl-men
Prawie kazdy jeden mezczyzna wali konia, jeden czesciej inny od czasu do czasu. To normalne, chodzi tutaj o rozladowanie podniecenia.

Gość piotr28
Ja zawsze zwale kapucyna gdy moą z moja partnerka sie pokłócę :)))))

Gość ja tez lubie mlodych
wszyscy to robia taka natura

Gość gość
czasami jest dobrze sobie zwalic