Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oliva z olivek

Czy ktoś z Was żałuje, że wziął ślub?

Polecane posty

Gość oliva z olivek

Gość kooora
ja żałowałam i się rozwiodłam :)

Gość oliva z olivek
A ile masz lat? Jaka sytuacja spowodowała u Ciebie myśl : koniec, rozwodzę się?

Gość fhghghg
a ja jestem szczesliwa ze zyje na kocią łape, ślub biorą frajerzy ktorzy mysla dupą zamiast głową

ja żałuję.. może nie tyle ślubu ile tego co sie po nim stało.. zero sexu - jakoś pół roku bo byciu małżeństwa

"a ja jestem szczesliwa ze zyje na kocią łape, ślub biorą frajerzy ktorzy mysla dupą zamiast głową" Ja bym powiedziała ze to raczej na odwrót jest. Co do ślubu,Ja czasem żałuje,ale to zazwyczaj jak mam wahania nastrojów przed miesiączką:P

Gość oliva z olivek
fhghghg Na kocią łapę brzmi beznadziejnie. Ja to odczytuję raczej jako "żyję w wolnym związku". Stwierdzenie na kocią łapę jest obraźliwe. A my mamy cywilny i nie zamierzamy brać ślubu kościelnego.

Gość andżi z krapek
Ja, gdybym sie nie chajtla mialabym na wiecej wyjebane... A tak dupa, zobowiazania... Śluby sa zjebane,szkoda,ze wiem to dopiero po prawie trzech latach...

Gość ja tez uważam że ślub to
tylko papierek :) Sama żyję "na kocią łapę" z moim facetem już 8 lat, ślubu nie chcemy i jesteśmy szczęśliwi. Nigdy nie było poważnej kłótni między nami. Rodzina tylko jest zawiedziona "bo jak to tak bez ślubu, ludzie gadają' itd. a ja to mam gdzieś. Pewnie nawet gdybyśmy mieli ślub to nie żałowałabym tej decyzji ale po co skoro bez możemy być razem, mieszkać i spędzić ze sobą życie :)