Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajna laska z linku

Szok a jednak to prawda !!

Polecane posty

Gość darmatolożka
weź przestań z tą swoją fobią, opętało cie czy co ?

Gość fajna laska z linku
ciebie chyba coś opętało :o 🖐️ jak nie masz nic do powiedzenia to idź wydepiluj wąsa

Gość ta fajna laska
ma racje :) ja sie na pewno nie bede szczepic :)

Gość fajna laska z linku
nie chodzi mi o teorię spiskową o jakiś firmach , ale o to ,że te szczepionki mogą szkodzić i jest tu to nazwane przez poważną gazetę a nie jakiś szarlatanów

Gość fajna laska z linku
te szczepionki spowodują że kula ziemska wybuchnie i skonczy sie istnienie ludzkie ostrzegam, napisałam juz do Pudelka mam misję w życiu ludzie nie szczepcie sie i nie jedzcie jedzenia ze sklepu bo to zatruwane lepiej jeść trawe i korzonki, gotuje pyszną zupe z pokrzyw dzięki temu bede dłużej żyła o ile samochód mnie nie pierlodnie

Gość fajna laska z linku
słabiutko podszywaczu , ale o tej porze to tylko gimbusy się podszywają więc wybaczam :)

Gość najlepszy byl tekst
"napisalam juz do Pudelka" :D:D:D:D

Gość no a jakże
Dodaj jeszcze, moja droga, to żeby ta trawka i te pokrzywki pochodziły z upraw nieskażonych czyli przynajmniej z dala od dróg i innych zanieczyszczeń. A gdzie takich szukać? Ludzie na szukanie nie mają czasu, życie jest zbyt szybkie i krótkie. Fajnie,że masz taką idee-fix. :)

Gość ha ha haahaa
fajna laska z linku --- no jak napisałas do pudelka to bardzo dobrze zrobiłas przeciez to bardzo powazny portal, buhahahaha mało mi wątroby ze smiechu nie wyrwało, wez sie laska wypałuj i wypierdalaj z tymi bzdurami

Gość ha ha haahaa
ja się często pałuję za pomocą pały mojego szwagra :classic_cool:

Gość te pozytywne komenty
to to ona sama se pisała a teraz autorka podszywa sie pod nicki niepochlebnebnych komentarzy

Gość ha ha haahaa
Gdy nad południową częścią kotliny kongo zapada zmrok otwieram klapę kontenera na makulaturę w którym rezyduję i z gracją primabaleriny z moskiewskiego baletu Bieriozka wyskakuję na zewnątrz gdzie z godnością i w skupieniu przemierzam osiedlowe chodniki w poszukiwaniu psich stolców , gdy już znajdę swoją zdobycz delikatnie nacieram nią warg po czym udaję się w stronę lokalnego pubu w celu poderwania członka lokalnej społeczności wielbicieli mody ortalionowej :classic_cool:

Gość las keczaaaap
preparat ten został wyprodukowany w pośpiechu i nie przeszedł wystarczającej liczby testów. " tia ale po co maja ja testowac? to my ludzie jestesmy krolikami ktorych chca wytłuc :o