Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość e5 to ja

co mam zrobić? jestem ciągle odsyłana...

Polecane posty

Gość e5 to ja

http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4191419&start=0 to mój temat, założyłam go wczoraj. tak jak mi poradziłyście poszłam do szpitala. weszłam na oddział ginekologiczny i powiedziałam pielęgniarkom o co chodzi. tam te tylko głupkowato się uśmiechały, i czy nie mogę poczekać do jutra. powiedziałam, że jakbym mogła to bym nie przychodziła. no i w końcu lekarz mnie przyjął. zaprosił mnie do pokoju ze skórzanymi kanapami, telewizorem (mecz leciał). zdziwiłam się, bo nigdzie nie było ani fotela ginekologicznego, ani niczego innego. ten zaczął pytać mnie o wiek i czy współżyję. ja, że tak. a on, że to nielegalne w tym wieku (za miesiąc mam 17 lat) i nie powinnam się tym chwalić. potem nie dał mi dojść do słowa (no, może tylko wspomniałam, że mnie piecze i swędzi), a on, że jak jest pochwa sucha i kutas (dosłownie tak powiedział) tam wchodzi, to występuje tarcie i tworzą się ranki. a mocz (piecze mnie przy sikaniu) to nic innego jak kwas i dlatego piecze. potem zaczął mówić, że teraz nie umiem dobrze odbierać seksu, że dopiero kobiety po 30 są maszynami. że mam mieć dużo partnetów seksualnych, a każdemu mam mówić, że jestem dziewicą. i że nie mam być szczera, tylko ich okłamywać, żeby było dobrze w związku. tak dosłownie mi to wszystko powiedział. i potem bez żadnych oględzin zapisał mi leki przeciw grzybicze. mójk chłopak, gdy mu wszystko powiedziałam, wkurzył się i powiedział, żebym nie kupowała i że jutro (czyli dzisiaj :P) pójdziemy do innego. no i chodziliśmy dzisiaj z rana po lekarzach. u jednego, że on tylko usg robi w piątki, drugi, że tylko nagłe przypadki zagrażające życiu, trzeci przyjmuje prywatnie za drobną kwotę 100zł itd. a ja ciągle siedzę i ryczę. nie mogę się załatwić, ból jest wręcz paraliżujący, dlatego też nie jem, jest mi słabo. kupiłam te durne leki z recepty, ale prawdopodobnie mam opryszczkę (zaczęłam szukać w necie na własną rękę) i nic nie pomogą :( jestem zrozpaczona, a nic nie mogę zrobić... tzn. zrobiłam już wszystko co mogłam. nienawidzę Polski i tego całego zasranego NFZ. mam problem i nikt nie może mi pomóc. może wy mi poradzicie co mam zrobić?

Gość idz do gina
pozycz te stowe i idz pryatnie, dziewczyno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na co ty czekasz?

Gość e5 to ja
tak, ale potem będę musiała kolejną stówę, bo na 1 wizycie się nie skończy plus pożyczać na leki... nie stać mnie na to :(

Gość Kora dębu
Kup w aptece korę dębu, zrób wywar nalej do miski i zrób sobie nasiadówkę - pomoże przynajmniej na ten ból przy siusianiu.

Gość e5 to ja
zaaraz pobiegne po tą korę dębu, dzieki :)

Gość wystarczy jedna wizyta
gin zapisze ci leki i juz, po dwoch tyg pewnie bedziesz musiala pojsc na kontrole, to sie zapiszesz do normalnego gina z nfz! dziewczyno, zobacz ile juz kasy wydalas na leki przeciwgrzybicze i jeszcze ta kora debu.

Gość a ja bym proponowała do
apteki po buteleczkę AZUCALENU. Jeśli nie będzie to AZULAN i wywar z nagietka i wtedy pół na pół. Wlać do miseczki z wodą (przepis na butelce) i tak często jak możesz się tym głęboko podmywać. Do jutra świąd minie, pieczenie też. A potem dopiero do gina na badania

Gość e5 to ja
umówiłam się prywatnie do ginekologa na 15.00, zaplace tylko 54zł. zobaczymy jak to będzie

Gość Taka jedna siksa
Żal... 17 lat i seks? TOż to chore! Do nauki dziecko!!!

Gość najlepsze sa teksty
"pozycz"... Jak sie pozycza to trzeba miec z czego oddac raczej :O Nie kazdy ma na prywatne wizyty...

Gość e5 to ja
Taka jedna siksa - mam wakacje :D

do maralizującej--Żeby tylko 17-latki seks uprawiały to naprawdę nie byłoby się czym martwić. Zastanów się ile 14-latek to robi. A najlepiej zajmij się swoim życiem, zamiast cudzymi problemami. Do autorki - idź do tego lekarza jak najszybciej.

Gość dziwna ta twoja historia
To jakaś chora historia. Ja normalnie idę do ginekologa i nie ważne, czy mam stan zapalny, czy nie, to jestem przyjmowana normalnie, bez głupich docinków. Jestem normalnie badana i normalnie dostaję leki. Jesli juz spotkały mnie jakieś komentarze, to żartobliwe i zabawne. Ale ja jestem dużo starsza od ciebie. Jesli pójdziesz do szpitala, to nic dziwnego, że cię nie przyjmą, bo oni tam tylko nagłe przypadki przyjmują. Idź do pierwszego lepszego gina w normalnej przychodni. A póki co, najlepiej kup Tantum Rosa do irygacji.

Gość e5 to ja
wiem, dziwie sie samej sobie, ze po prostu nie wstalam i nie wyszlam. a ten lekarz to on wlasnie byl ze szpitala. za ponad godzine mam wizyte prywatna u ginekologa, a za jakies 10 dni u dermatologa, zobaczymy co bedzie :P najgorsze jest to, ze cierpie na zespol jeslita nadwrazliwego i moj organizm ciezko przyjmuje inne leki

Gość e5 to ja
byłam prywatnie i babka patrzy mi miedzy nogi i z tekstem 'obraz jest niewyrazny' i dala mi tez leki na grzybice i opryszczke, wspominala cos o nadzerkach... :( i ze jak za 10 dni mi nie przejdzie to dostalam skierowanie na cytologie i badanie czystosci pochwy... zrobie je oczywiscie w pon, nie bede czekac do poczatku roku szkolnego :o bo do tego czasu musze byc zdrowa... kapie sie dodatkowo we fiolecie, w nocy zaaplikowalam Gynazol. Jeden z lekow musialam odstawic, bo bolal mnie zolade. ech, ciezko bedzie...