Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waniliowa laseczka

boje się, że facet z netu będzie brzydki

Polecane posty

Gość waniliowa laseczka

Pisze przez internet z pewnym facetem. Bardzo chciałabym zobaczyć jego zdjęcie. Jest dla mnie ideałem z charakteru. I tu pojawia się problem...boje się, że jego wygląd nie spełni moich oczekiwań. I co wtedy?

Gość wtedy bedziesz
niespelniona

Gość wtedy będzie
bum

Gość waniliowa laseczka
Wtedy będziesz szukać innego...to nie takie proste, ja czuje coś do tamtego. Rano wstaje to od razu sprawdzam kompa...ciągle sprawdzam kompa czy coś jest od niego. Chyba już nie umiałabym bez niego żyć, bez wiadomości od niego. Ale co będzie jak wygląd będzie miał kiepski? Co wtedy będzie. Ja jestem bardzo ładna, więc o to się nie boje. Był ktoś w takiej sytuacji?

Gość weź se walnij w łep
Ile ty masz lat? 15?

Gość oliwia 78
to na co czekasz ? poproś o jego zdjęcie , jeżeli bedzie coć ściemniał to..... będzie podejrzany

Gość byłem nie raz i po wysłan foty
delikatnie mówiąc uciekałem bo jetem piękny

Gość facet27
**Złoty facet może byc przystojny a nie ładny:-)

Gość facet27
teraz się odprężę z moim kolega bolcem :P ;)

Gość facet27
Waniliowa, w jakim jesteś wieku????

Gość waniliowa laseczka
spadaj buraku

Gość twój topik jest kwintesencją
tego co najsmutniejsze w życiu. Ludzi się dzieli na pięknych i brzydkich. To czego ludzie się boją najbardziej to brzydota, niczym trędowata ułomność, choroba. Brzydota czyni człowieka niechcianym, niepotrzebnym zbędnym balastem. Światem rządzi prawo dżungli. Urodziłeś się brzydki masz pecha.

Gość sloneczne okularyy
Autorko rozumiem twoje obawy, tyle ze on moze byc niesmialy. Nie zakladaj z gory ze jest brzydki. Ja sama gdy poznaje facetow przez internet, splawiam takich co zaraz pytaja o zdjecie. A to nie dlatego ze jestem brzydka, wrecz przeciwnie, wiem ze jestem atrakcyjna, i wiem ze gdyby zobaczyli zdjecie, nici by bylo z poznawania mojego charakteru!! Poznalam pare m-cy temu takiego faceta ktory pisal ze mna i wcale go zdjecie nie interesowalo. Prowadzilismy ze soboa dlugie rozmowy na gg, i dzieki temu moglismy sie bardzo dobrze poznac. Bardzo go polubilam. Az w koncu po 5 m-cach zapytalam sie czy niechcialby zobaczyc jak wygladam;) Powiedzial ze wyglad nie jest dla niego najwazniejszy, a jak juz zobaczyl moje zdjecie to powiedzial ze podswiadomie czul ze jestem fajna laska;) On rowniez okazal sie super przystojny, i teraz pracujemy nad spotkaniem;d Takze widzisz, niekoniecznie ten twoj musi byc zaraz brzydki, powodzenia

Gość sloneczne okularyy
do Twoj topic jest kwinesencja.. sluchaj ludzie urodziwi wcale nie maja latwo w zyciu! Czesto ci brzydsi nadrabiaja charakterem, sa bardziej dostepni niz ci ladniejsi. Dlatego nie rob z tych brzydszych takich niedorajd, bo czasem lepiej im sei w zyciu powodzi niz piekniejszym;)

Gość twój topik jest kwintesencją
Piszesz o poczuciu własnej wartości. Prawda to jest. No ale to już temat na inny topik. Pozdrawiam :)

"to nie takie proste, ja czuje coś do tamtego" Czujesz coś ale do wyobrażenia o tamtym facecie - z prawdą o nim może to nie mieć nic wspólnego.