Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

szukam człowieka sprawnego kty zamieksz aze mna na jednej z dzikich

Polecane posty

Gość tomaszowy
nie spodobała się Wam farma?

ale ja nie fiem o so tu choci :classic_cool: lenifiec może Ty mi wytłumacz :(:(:(

Przerwa, a Ty dokąd się znowu wybierasz? Jak znajdziesz już harcerzyka, to mogę Ci sprzęt pożyczyć odpowiedni.

Gość
:classic_cool: :D Wy to jestescie jednak nienormalni :) działka nam sie podoba :classic_cool: spoko to jak robimy zrzute po 80 kawałków :classic_cool: :> zebym sie wypłaciła to zaraz obok działeczke marihuany i nielegalny przemyt do polski 😭 bo z wielka chęcia ale ja 15 dyszek na tzytzki nie mam :( 😭 jesienna-> no już ludzi jest pod dostatekiem :classic_cool: teraz to juz faktycznize tylko sprzetu nam brakuje :classic_cool: :) czesc BNB :) jedziesz z nami ? :classic_cool: i gdzie te wyznania ? :classic_cool: a no i przede wszystkim upuje :classic_cool: :)

Gość
"zyje i ma sie dobrze "-- nie odnosi sie do życia realnego :) :classic_cool:

Przerwa, to napisz co Ci ze sprzętu brakuje, a ja Ci skompletuję z mojego skromnego zaplecza :)

Gość ejj przerwa
dopiero teraz wrocilam... chdziaz by teraz , zaraz;)

Gość
na chwile obecna nie wiem w czym mamy braki :classic_cool: musiałąbym to skonsultowac z reszta ekipy

Gość
ooo no a przeczytałas cały top ?:> czekamy na tomaszowa i ta jamajke ? czy teraz cos same ? :classic_cool:

Gość
jesienna ale jak juz bede wiedziec , to jakos Cie tutaj znajde i dam znac ;] :classic_cool: :)

ha ha, ok. Mnie zawsze można znaleźć przez cafe-bar, ale nie wiem czemu Cię tam jeszcze nie zaniosło z Twoim poczuciem humoru :D A tak serio to nawet wykrywacze metalu posiadam i złota nawet mogę szukać.

Gość
:classic_cool: jesienna bo ja gustuje raczej w krótkich topikach :classic_cool: :) ten wykrywacz metalu to strzał w dyszke ,z naszym szczesiecm jamajska farma okaże sie nieodkryta kopalnia złota :classic_cool: bedzie za co oszczepy na polowania zakupic :classic_cool: jeaa :classic_cool: nie ma to jak znajomosci na kaffe :classic_cool:

Gość no pustelniku
i gdzie teraz jestes????