Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kolorowe Ptaki

Która z Was chodzi bez tapety?

Polecane posty

Dla Was piegi super dla mnie już nie :P Za dużooo ich :P nie są takie łądne jak na tych modelkach :P są takie dziwne:PP

Gość 234f22g5234g43
Czemu sie nie malujecie, serio po prostu nie macie zastrzezen do swoich twarzy? Ja sie czesto z rana do pracy nie maluje, bo mi sie nie chce, ale np wieczorem nigdy nie wyjde bez makijazu. bez cieni,albo kredki i tuszu nie widac w ogole moich malych oczu, bez pudru, korektora nie ukryje pryszczy ani przebarwien... Dbam o twarz, uzywam naturalnych kosmetykow, z tradziku sie wyleczylam,tylko czasem male niespodzianki przed okresem, ale np mam sino-niebieskie cienie pod oczami, od urodzenia, i dupa:(

ja sie nie maluje, od czasu do czasu gdy jakas wieksza impreza to sie mazne tuszem do rzes i błyszczykiem

Gość ja chodzę bez tapety
bo mi odleciała i ajak spadała na podłogę to się rozbiła i nie mozna jej teraz przylepić. A w ogóle to nie chodzę, tylko siedzę w kiblu z lapkiem i czekam aż wszyscy z biura wyjda i będe mogła się wymknąc po kosmetyczke do samochodu

234f22g5234g43 Ja nie muszę, nie mam przebarwień ani pryszczy czy podobnych wyprysków. Niestety nie każda kobieta ma tyle szczęścia.

Gość 4web524bt24
Mam kolezanke, ktora w ogole sie nie maluje, byla taka lekka hippie w liceum, teraz jej przeszlo ale zostala taka pogarda do klubow, umalowanych dziewczyn itd, rozumiecie... i zal mi dupe sciska jak ona czasami jak gdzies wychodzimy chce sie podmalowac, czyli nawali czarny cien w kacik(ale tak kwadratowo) a w wewnetrzny kacik bialy, nie rozetrze, a tusz do rzes tak posklejany ze szok :/ slicznie by jej bylo gdyby sie umalowala normalnie,albo dala komus, ale nie zaproponuje jej bo dla niej to złoooooo :P

Gość gfgfgfgffgfgf
Ja się maluję (tzn podkład, tusz do rzęz i brąz do policzków) jak idę na zajęcia czy np gdzieś ze znajomymi. Do sklepu albo z psem bez makijażu :P

Gość angap
Maluję sie rzadko, może 2 razy w miesiącu tusz, cień i kredka, nic więcej. Podkładu nie używam. Kiedyś malowałam się mocno (nie wiem dlaczego, cere mialam ładną), później zaczęly wyskakiwać pryszcze więc przestałam. Teraz od 2 lat nie miałam żadnego pryszcza i ogólnie lepiej czuję się bez makijażu. Rano i wieczorem tylko myję dokładnie twarz i nakładam krem nawilżający, raz w tyg peeling

Gość cewqrr
A pozniej w tych programach typu łabedziem byc czy inne metamorfozy przychodzi ci stara baba i mowi ze sie nigdy nie malowala....yyy czy to jakas ujma ze chcemy lepiej wygladac? wiekszosc z nich wygladalaby od razu milion razy lepiej gdyby tylko podkreslila oczy....

Gość likto
ja tez zawsze naturalnie,zero meke-upu,rzesy okazyjnie