Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość woda niegazowana__

Ważne!!! Proszę o rady

Polecane posty

Gość woda niegazowana__

Hej. mam do WaS pytanie :) mam chłopaka z którym bardzo się kochamy;* ja jestem dziewicą a mój chłopak nie jest prawiczkiem, wiem , że bardzo chciałby to zrobić ze mną ale do niczego mnie nie pośpiesza. bardzo go kocham i chciałąbym to zrobic ale jednak boję się bólu i niechcianej ciązy;/ zaraz powiecie , że jestem nie wyedukowana na temat antykoncepcji.. wiem sporo na ten teamt i wiem ,że nie 100% metody;/ może któraś z Was jest w podobnej sytuacji ? proszę o poważne potrakotowanie teamtu , nie jest to żądna prowokacja czekam na rady :) pozdrawiam;)

Gość woda niegazowana__
a możesz mi doradzić coś ?? :)

Gość ale rady na jaki temat
skoro wiesz sporo na temat antykoncepcji to o co chodzi? Jak to będziesz chciala zrobić naprawde to zaczniesz tak kombinować co by tu zrobić żeby mieć 100 % pewności że nie zajdziesz. Może rezerwatywy +niepładne, prezerwatywy+tabletki (lub plastry) lub prezerwatywy+krem+ niepłodne... Kombinuj. Ale zastanów sięczy chcesz tego. Ile masz lat?

"bardzo go kocham i chciałąbym to zrobic ale jednak boję się bólu i niechcianej ciązy;/" Bólu wogóle może nie być - zależy od kobiety i podejścia do pierwszego razu - jak się będziesz stresować to nic z tego ci nie wyjdzie. Ciąża - prezerwatywa w zupełności wystarczy. Możesz zawsze zacząć brać tabletki - jest o wiele lepiej niż z prezerwatywą.

Gość woda niegazowana__
chce tego. wiem, że peirwszemu razowi nie zawsze towarzyszy bół ale jednak się boje;/ dziękuję;**

Gość woda niegazowana__
onamar - ale tu nic nie ma..

"chce tego. wiem, że peirwszemu razowi nie zawsze towarzyszy bół ale jednak się boje;/" Zróbcie nastrój, trochę alkoholu i się wyluzujesz ;)

woda niegazowana__ - nie wchodź nigdy na linko podawane przez innych użytkowników (szczególnie pomarańczowych) bo to są albo reklamy albo wirusy. Przeskanuj sobie kompa lepiej ;)

Gość woda niegazowana__
Bezedury - jeżeli byłoby tak to już dawno nie byłabym dziewica.. tylko, że mój boy.. nie stwarza sytuacji... tzn, stwarza tylko nie takie jakich bym chciała. nie chce swojego pierwszego razu przeżywać w jakiś " krzakach" ;/ chciałabym ,zeby mój pierwszy raz był inny;/

Gość woda niegazowana__
nigdy nie moge się nauczyć i zawsze wchodze :D

"Bezedury - jeżeli byłoby tak to już dawno nie byłabym dziewica.. tylko, że mój boy.. nie stwarza sytuacji... tzn, stwarza tylko nie takie jakich bym chciała. nie chce swojego pierwszego razu przeżywać w jakiś " krzakach" ;/ chciałabym ,zeby mój pierwszy raz był inny;/" To mu to powiedz. Też uważam, że pierwszy raz jednak powinien odbyć się na spokojnie w domu w miłej atmosferze. Po krzakach to można ale w później - kiedy jest okres eksperymentów i czasem chce się poczuć adrenalinę ;)

A rozmawialas ze swoim chlopakiem o tym jak mialby wygladac Wasz pierwszy raz? Moze zasugeruj mu cos skoro nie jest pomyslowy :P

Gość woda niegazowana__
mam dokładnie takie samo zdanie jak Ty :) po jakimś czasie , mogę to zrobić gdzie indziej ale nie pierwszym razem.. bardzo Ci dziękuję Bezedury :)

Pamiętam jak ja się stresowałam przed "pierwszym razem", a teraz z perspektywy czasu wydaje mi się to śmieszne :D

Gość Przedżonka
Nie wstydź sie swych wyobrażeń o tym pierwszym (tak ważnym) razie i mu powiedz jak to sobie wyobrażasz.

Gość woda niegazowana__
Rozmawialiśmy na ten temat, ale nie w sensie jak chciałabym żeby wyglądał. jakiś czas temu byliśmy razem na dyskotece, wyszliśmy, całowaliśmy się i takie tam i On zaczął mi to sugerować i nakreac mnie.. potem poweidział, mi, że zaczeka ile będzie trzeba. ale nadal myśli chyba o tym "krzakach" ;/

Gość woda niegazowana__
ja też się delikatnie stresuję ale nie tak bardzo :D rozmawilaliśmy ale On chyba nie myśłi zeby zrobić to w domu tylko tak jak mówie.

Gość Wsciekly Pies
Jak dla mnie to skończ najpierw przynajmniej 17 lat bo coś mi się wydaje że masz jakieś 14?

moim zdaniem plener na "pierwszy raz" nie jest dobrym miejscem... Ty musisz się czuć bezpiecznie i wiedzieć, że nikt Wam nie przeszkodzi

Gość woda niegazowana__
i tu się mylisz Wściekły Psie... ja też tak własnie uważam..

Gość mi też sie wydaje ze jesteś
jeszcze bardo młoda. Poczekaj.

Będzie fajnie, zobaczysz... Wydaje mi się, że jesteś pewna tego faceta i tego co chcesz z nim zrobić, więc powodzenia :)

Ja bym mu powiedziala po prostu szczerze, ze gdy bedziesz gotowa na swoj pierwszy raz to chcesz aby byl wyjatkowy pod kazdym wzgledem. Krzaki nie zajac nie uciekna:P Bedziecie mieli jeszcze setki okazji aby zaliczyc rozne miejsca, a pierwszy raz zostaje w pamieci na cale zycie

Gość woda niegazowana__
nawet gdybym czekała to On z czasem i tak będzie coraz bardziej chciał to zrobic...

Gość woda niegazowana__
jestem go pewna, tylko nie wiem po co te złośliwe komentarze;/ Dziękuję za Rady ;*** :D