Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Augustyyyyyniaaa

czy ON mogl zapomniec?

Polecane posty

Gość Augustyyyyyniaaa

Witam, męczy mnie pewien problem i bym chciała usłyszeć Wasze wnioski czy rady odnośnie mojej sytuacji, proszę pomóżcie. Mam 19 lat, poznałam chłopaka nad morzem i od tamtego momentu byliśmy nierozłączni.Wiem jak każdy może interpretować nadmorskie znajomosci,ale chcę udowodnić ,że to ni było takie płytkie.Tak więc spędzalismy całe dnie razem, on ciągle był kochany, nawet gdy jechalismy rowerami czy samochodem nie puszczał mojej ręki, bez przerwy się przytulał to było takie bajkowe.Potem gdy wróciłam do domu a mieszkam od morza 300 km on wsiadł w pociąg siedział 8 godzin! i dotarł do mnie , został na cały tydzień, czulam się tak wyjątkowo, on ma 23 lata ale nawet raz nie dobierał się do mnie choć miał wiele okazji, czułam,że mnie szanuje, bez przerwy się tylko przytulał i całował.Chodzi mi oto,że on mieszka w Niemczech i niedawno wrócił do Monachium i od tej pory co tam jest jest zupełnie inny teraz np nie odzywa się pare dni... Chciałabym aby ktoś mi mógł powiedzieć o CO TUTAJ CHODZI? gdy był w Polsce czulam jak mu zalezy, nieodstepywal mnie na krok, a gdy wyjechał jest cisza!! przecież nie mógl tak udawać wzgledem mnie, czy jest jakieś wyjaśnienie?:(

Gość smutek w oczach
...a tam czekala na niego dziewczyna z ktora jest juz w stalym zwiazku....ble ble...

wiesz może nie odzywa się bo narazie nie ma jak. słuchaj ja wyjechałam za granicę i prawie tydzień czasu nie miałam jak się skontaktować z moim chłopakiem. Bo on nie miał neta przez kilka dni, mi nie działała Polska karta, próbowałam zadzwonić z budki- nie dało się. Ale po tym nieszczęsnym tygodniu się wreszcie skontaktowaliśmy. Może poczekaj lub napisz do niego czy o Tobie zapomniał.. Bo postąpił nie fair. Wiesz, może rzeczywiście nie ma jak się skontaktować.

są dwie opcje,albo cię olał i nie miał odwagi powiedzieć Tobie tego wprost,albo wystraszył się trochę tego uczucia i na razie musi przemyśleć to wszystko w samotności.Faceci tak czasem robią,że uciekają na chwilę poukładać sobie to wszystko w głowie,zaszywają się w swoim światku,żeby potem wrócić..

Gość Augustyyyyyniaaa
pisał z komórki niemieckiej do mnie na początku na gg również ale raz zrobil opis na gg,że " sorry nie wiem czy bede jutro bo mama mnie nienawidzi,buziak" i cały tydzień już się nie odzywa :( a to boli... nie chce sie uzalać,ale to takie nieprawdopodobne żeby zapomniał:(

spokojnie,może naprawdę jest zajęty,poczekaj jeszcze trochę, wiem,że Ci ciężko,bo też kiedyś byłam w związku na ogległość,a takich przypadkach często się wyolbrzymia zachowania partnera:o