Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nienienienieeeeeeee

Czy poszlibyście....

Polecane posty

Gość tyopilka
No przecież Cie nie zmuszą, tez już taką młódką tuż po maturze nie jesteś, masz już licencjat, decyduj o sobie!

Gość szszzzzzzzzzzzzzzzzzz
aaaa jeszcze jedno nie licz na specjalnie na jakies super zajebiste zycie studenckie na 2 ostatnich latach ( jesli to rzeczywiscie prawda :) ) ps. nigdzie nie napisłas o 1 roku, ale cały Twoj post swiadczył o tym , ze dopiero zaczynasz studia :D i nie jest to moja nadinterpretacja

Gość Nienienienieeeeeeee
Otóż to ... ;( Będę raczej musiał byc na jej zawolanie. to juz bedzie pisanie pracy mgr... i bede musiala rozdzielic swoje zycie na nauke, zabawe i pomoc...echhh... Za wszystkie opinie dziekuje.

bo to DZIENNE studia :D

Gość Nienienienieeeeeeee
Szszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz... strasznie upierdliwy z Ciebie gatunek. Teraz tak funkcjonuje system oswiatowy,że wydziały sa tworzone zamiejscowo... a na uczelniach macierzystych robi się mgr... pojmujesz??

Gość tyopilka
Może starsza Pani okazać się bardzo miłą osobą, ale kto wie...ale może będziesz miała dużo roboty z nią i z domem i tak na prawdę mieszkanie za darmo może tego nie rekompensować..

skarbie , ale po co te nerwy ???? na tym jak funkcjonuja uczelnie znam sie troche lepiej niz Ty , wiec nie musisz niczego tłumaczyc ani tym bardziej sie denerwowac :D:D

Gość Nienienienieeeeeeee
Bo stać na to moich rodziców, żeby oplacic mi pokój!!!!!!!!!!!!!!! Ale skoro trafilo sie ZA DARMO to mozna isc za darmo. Jednak mam cos takiego jak odruch empatii i rozumiem także moich rodziców...

Przecież autorka nie pyta, skąd ma wziąć kasę na mieszkanie, po co te 'dobre rady'?. Chodzi o opiekę nad staruszką, a to zupełnie co innego. Ja uważam, że jeśli nie masz żadnych skłonności do opieki, czy do starszych ludzi, lepiej się w to nie bawić. Zwłaszcza, że zakres obowiązków nie jest sprecyzowany - jeśli nie chodzi o sprzątanie, zakupy i wyprowadzanie psa, najpewniej będzie chodzić o wszystko. Wynajem pokoju to chyba góra 500-600 zł, za dyżur 20-godzinny nie warto.

Gość Nienienienieeeeeeee
Nie wiem, mam na to 2 dni. Przeanalizuje to z kazdej strony, porozmawiam szczerze z rodzicami, przedstawimy sobie nasze wyobrazenia co do tego pomysłu. Dzieki za zaangażowanie moja sprawą. Pozdrawiam.

Gość tyopilka
Popieram post wyżej.

no to w odruchu empatii poszukaj sobie pracy a nie rozpisuj sie na forum czy zrobic tak czy inaczej do pracy :):)):

Gość tyopilka
Jeśli będziesz robić dużo u tej babci, to tak na prawdę powinni Ci dopłacać, wtedy, to jeszcze może by miał jakiś sens, a tak, to nie wiem...

"no to w odruchu empatii poszukaj sobie pracy a nie rozpisuj sie na forum czy zrobic tak czy inaczej do pracy " kolejna mądra :o