Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klauuudddddiiiaaa

Odchudzanie przez 11 dni . dzisiaj początek

Polecane posty

Gość Klauuudddddiiiaaa

Hej wam wszystkim ! :* Załamuje mnie to że mam 165 cm wzrostu i waże 70 kg ! :// Od dzisiaj zaczynam się odchudzać ! Bez powrotu ! Nie moge skończyć niż za 11 dni ! może wytrwam do 13 ale tylko 13 :) Strasznie grubo się czuje i wogule ;// To mnie dobija jak nie wiem ! Ale dam rady ! Nie wiem ile schudne czy wogóle schudne ale licze na siebie :) Dzisiaj jadłam takk : Śniadanie o 9 : Jabłko , szklanka wody , szklanka herbaty slim , Obiad o 13 :30 : maślanka Kolacja dopiero będę o 17 : chyba pomarańcz :) zrobiłam dzisiaj 30 brzuszków , 10 przysiadów i 20 minut ćwiczeń odchudzających na płytce :)

Niech zgadnę... Całe wakacje się pasłaś, a pierwszego września chcesz wyglądać jak modelka?

Gość Klauuudddddiiiaaa
Nie .. poprostu ja mam słabą przemianę materii .. dużo nie jem

Gość Klauuudddddiiiaaa
A coo ? .. No ale chcę jakoś wyglądać :) a ty masz dobrą wagę ;p ?

Popieram, że w ogóle chcesz się odchudzać. Inna by jadła dalej. Jestem chłopakiem, 180cm wzrostu i 69kg. Myślę, że jestem w normie. Polecam Ci picie dużej ilości wody. Dużej tzn. kilka litrów, jak czujesz głód to postaraj się wypić nawet całą butelkę. To Ci pomoże.

Gość skjfhifohgsiu
A po tych 11 dniach zaczniesz jeść normalnie.. i przytyjesz tyle samo co schudłaś albo i więcej? :P (Chyba, że zamierzasz później się zdrowo odżywiać.. brak słodyczy, dużo warzyw itp?) A co najważniejsze, pij 2-3 l wody niegazowanej dziennie. :)

Gość Klauuudddddiiiaaa
wiem wiem że woda dużo daje :) dziekuje Ci bardzo :):*

Gość Klauuudddddiiiaaa
Ja zamierzam zmienić nawyki odżywiania :) a szczególnie jesc o stałych porach i kolacje do 17 jeść . :) i ograniczyć słodycze .. :) raz na jakiś czas :) i tak samo tłuste rzecvzy :) wg pennie wg ich nie będzie w jadłospisie :)

Poczytaj na kafe albo w internecie o occie jabłkowym. Łyżka octu rozpuszczona w szklance wody bardzo osłabia apetyt na słodycze i słone potrawy, wspiera wydzielanie soków żołądkowych, więc także trawienie.

Niejedzenie po 18 to niesprecyzowany dogmat. Chodzi o to, by nie jeść na ok. 3 godziny przed snem. Więc jeśli kładziesz się np. o północy, to lepiej zjedz coś o 21, jak masz potem dostać wilczego apetytu i rzucić się na jedzenie.

Gość Klauuudddddiiiaaa
Słodyczy najczęściej nie chce mi się jeść tak samo chipsów , ale problem w tym że jak np zjem jednego to chce jeszcze wiecej ale zawsze staram sie powstrzymywać :) zresztą mam silną wole i nie zamierzam sie nigdy juz obrzerac :) nie wypuszczam słów pod wiattr :)

Gość Klauuudddddiiiaaa
o Tym jedzeniu wiem :) i jak zjem wcześniej to później już mi sie nie chce ;p a jak chce to lepiej zjeść jabłko albo coś z owoców niż jakieś zapiekanki albo coś jak to niektórzy robią ;p

Ale to jest nawet mniej od Diety kopenhaskiej .. a na diecie kopenhaskiej można schudnąc do 20 kg .. w co zabardzo nie wierze ; p Tylko o 2 dni dłużej trw ; p

Może ktoś ważący 200kg by tyle schudł. Na głodówce 10dniowej schudnie się ok. 8 kilo, więc te 20kg kopenhaskiej to pic na wode.

Oczywiście, że daje. Będziesz lepiej wyglądać ze swoją wagą. Skóra będzie jędrniejsza, nie będzie Ci zwisać skóra i zawsze spalisz dodatkowe kalorie.

Gość Dziewczyno ja tak sie
odchudzałam jakies poł roku temu mam 168wzr i miałam 65kg wzielam sie za siebie, przez tydzien czasu moze poltora jadlam praktycznie 2razy dziennie np 2marchewki jabłko i kiwi to bylo sniadanie i pozniej obiad podobny i pilam duzo herbaty i wody no i kawe slabiutka pilam no i cwiczylam i schudlam bo waga spadla do 59kg ! ale potem zaczelam jesc troche normalniej i waga z dnia na dzien mi sie podwyzszala a ja nie wiedzialam co robic ,bo i tak nie jadlam duzo!! waga doszła do 69kg Maskaraa!! a teraz nie moge sobie darowac jaka ja bylam glupia odchudzajac sie takim sposobem juz nigdy wiecej !!! to sie nazywa efekt jo-jo! uwazaj na to zebys i ty nie plakala jak ja teraz... Powodzenia..