Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Mam w sobie taka zlosc

Zniszcze ja!!!!!-p

Polecane posty

Pojebana lafirynda odbilami faceta 馃槨

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 i co ci to da faceta i tak
nie odzyskasz

Udost臋pnij ten post

musze wyrzucic zlosc i dlatego tak pisze. zalamka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 No ode mnie odszedl narzeczon
po 7 latach, a wlasciwie ja go wywalilam po zdradzie, bo on dp konca twierdzil ze mnie kocha, a spotykal sie z inna. Ta inna uwaza, ze jest dobra kobieta, fair, bo ona mi przeciez nic nie obiecywala, a do tego sie chwali, ze ze mna bylo mu zle, a on jest szczesliwy. W miedzyczasie okazalo sie ze on to zupelnie inny facet niz myslalam - klamca i zdradzacz patologiczny. Jego ex dziewczyna ktora znam a z ktora niby rozstali sie w zgodzie wyznala ze ja tez zdradzal... Teraz po 2 latach od jego wyprowadzki ode mnie, uzbrojona w cudze zdjecia, zaczepilam go na pewnym potralu i tak sobie flitujemy... :P Nie zrobilabym tego oczywiscie zadnej innej kobiecie, ale ona nie powinna miec nic przeciwko, nieprawdaz? :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hahaha super
hahaha super!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

a w sumie mam juz gdzies to wszystko -wyszlo szydlo z worka po co mi taki facet !!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do no ode mnie...
no to "gratuluje", ze zamiast is膰 do przodu ty mentalnie tkwisz jeszcze w tamtym zwiazku, zamiast zamkn膮c za soba drzwi i otworzyc nowe ty dalej tam siedzisz.:P

Udost臋pnij ten post

Jestem w nowym zwiazku. Tylko jak na prawdziwa Skorpionice przystalo msciwa jestem. A zemsta faktycznie najlepiej smakuje na zimno :P

Udost臋pnij ten post

masz faceta a i tak wracasz do by艂ego... moj tez mnie zdradzi艂, wiele przez niego wycierpia艂am, znam jego aktualna 偶on膮, mog艂abym zniszczyc mu zycie jednym zdaniem ale po jaka cholere? zeby on i wszyscy na oko艂o mowili ze widocznie nadal o nim mysle, nadal go kocham? moze dla Ciebie to zemsta ale dla nich to nic innego jak chcec bycia jak najblizej tej 2 osoby, niezaleznie czy jest to zemsta czy milosc.

Udost臋pnij ten post

ja tam zniszcz臋 pewn膮 pani膮 z mpk kt贸ra wprowadzi艂a mnie w b艂膮d i dzieki niej musia艂am jechac z jednego konca wroc艂awia na drugi,tramwajem,w najwiekszy upa艂-jak si臋 okaza艂o na daremno na szcz臋艣cie wiem co to za laska i jak j膮 dorwe w poniedzia艂ek to nie zostawi臋 po niej suchej nitki i zniszcz臋 jej kariere zawodow膮 w zacnym mpk...馃槨 jak mnie ten 艣wiat wkurwia czasem to szok...馃槧

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 skorpionicaaaaa
i tak trzymaj :classic_cool: :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 On jest tylko M贸j
A ja mam ochot臋 zniszczy膰 t臋 g艂upi膮 kurw臋, kt贸ra wci膮偶 pr贸buje mi odbi膰 ch艂opaka. Nawet malink臋 mu zrobi艂a! Nienawidz臋 tej suki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tipsiara jedna... a najgorsze jest to, 偶e on cz臋sto o niej m贸wi. :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Fineus
Skorpiony tak maj膮 :) i s膮 przez to bardzo niebezpieczne.Normalnie do rany przy艂o偶 ale jak kto艣 skrzywdzi to potrafi膮 by膰 bezwzgl臋dne.W ko艅cu te偶 tak mam.Zemsta si臋 nale偶y jak psu buda :)

Udost臋pnij ten post

"moze dla Ciebie to zemsta ale dla nich to nic innego jak chcec bycia jak najblizej tej 2 osoby" Alez ja nie chce byc blisko niego :) w jego zyciu nie interesuje mnie nic poza tym, co moze byc przydatne do jego zniszczenia. Zreszta, nie da sie byc blisko osoby z natury niezdolnej do tworzenia trwalych wiezi - a on taki jest :) Poza tym to fajna zabawa - tworzyc na czyjs uzytek inna osobowosc i patrzec, jak sie nabiera :) zabawne tez obserwowac ich konto na naszej klasie, jej podpisy pod zdjeciami, ze wiazaca ich milosc jest niezwykla... i piszac sobie z nim, wiedziec, jak usilnie stara sie ukryc jej obecnosc w swoim zyciu :P

Udost臋pnij ten post