Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yhyujjjuuuu

Czy jestem chuda/gruba/w sam raz?

Polecane posty

Gość yhyujjjuuuu

Mam 27 lat.Jaki rozmiar spodni,bluzek,sukienek powinnam nosic przy wzroscie 172 cm. Nosze rozmiary S ,nierzadko XS. -34-36, w innych rozmiarowkach 27-28. Mowia na mnie chuda,ale czy rzeczywiscie tak jest?

Jesteś chuda, szczuplutka lub w sam raz. Po samych cyferkach nie da się określić precyzyjniej. I nie ma takiego rozmiaru, który 'powinnaś' nosić.

Gość ok dzieki troche
mnie martwi ze wszyscy doslownie pierwsze co jak mnie widza-ale ona chuda... Ale jem normalnie i czuje sie swietnie,uprawiam sport-nie wyczynowo-relaksacyjnie... LUDZIE ZROZUMCIE DLA NAS-SZCZUPLYCH TAKIE KOMENTARZE SA BOLESNE...pozdrawiam

No niestety, szczupłość jest teraz tak pożądana, że dla większości 'ale Ty chuda' znaczy prawie to, co 'ale Ty ładna'. Trochę to brak pomyślunku, czy taktu. Traktuj to jak komplement, wiele kobiet chciałoby tak wyglądać zapewne.

Gość kiedys moze i tak bylo
ze uznawalam to za komplement.ale z czasem mnie to meczy...i te pytania-czy nie jestem anorektyczka...od malego mam na zdjeicach ze wygladalam jak dziecko z Kambodzy...Kurde najgorsze sa GRUBE CIOTKI...hahahaha DZIEKI te verde,pozdrowienia