Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo tylko sny szalone sny są tu

Rodzina jest oburzona bo kupiłam sobie dzisiaj deser lodowy za 13 zł w kawiarni

Polecane posty

:O Nosz kurde mam wszystkiego sobie żałować? :O

Gość
haha, moi rodzice zawsze mieli to samo:o na pizze nie pojdziemy, bo taniej zrobic w domu; markowych perfum nie kupimy, bo mozna miec za to 10 podrobek z kiosku. I tak do dzis. Przyczym kasy im wcale nie brakuje:o na szczescie mnie to juz nie dotyczy:P

Gość mikmok
13 zl to ma byc duzo?pozazdroscic rodzinki....ja chadzam na desery lodowe i kawke z matka i jeszcze nigdy nie bylo problemu ile to kosztuje.

No właśnie z pizzą i innymi kupnymi rzeczami tak samo jest. Bo przecież za te pieniądze mogłabym mieć dwa razy więcej...:O

Gość moja rodzina na szczęście
taka nie jest,ale za to teściowie tak,nigdy nie wychodzą do kawiarni bo kawa w domu jest tańsza,do miasta też nie za bardzo bo szkoda płacić za benzynę,lody tylko ze sklepu,ewentualnie takie z automatu,ale żeby gdzieś usiąść mowy nie ma szkoda kasy,a mogliby sobie pozwolić na to od czasu do czasu,tacy biedni nie są, za to ładują kasę w samochód:O

Gość ko
trzeba było nie mowic moi rodzice nie wiedza nawet ze mozna isc na kawe do kawiarni bo w domu taka sama duzo taniej wiec lepiej nie opowiadac i zyć swoim zyciem

Bo się pytali co kupiłam, bo kasę dostałam od nich :O

Gość kjdfbjkd
ciesz sie, że tylko rodzina taka moi tacy nie są, ale co gorsza mój facet jest taki i to jest dopiero problem

Gość nie szpanuj mi tutaj
ze na desery lodowe za 13 zeta sobie chadzasz

Gość Normalny chlopak
Slabo masz .... jeszcze gdybys nie miala kasy to rozumiem ale jak starsi maja i skapia to juz lipa:P

No właśnie nie chodzi o to że żydzą tylko woleliby pewnie żeby za te 13 zł kupić jakiegoś loda litrowego bo taki deser lodowy się nie opłaca :P A o kino też by się pewnie pluli bo film można ściagnąć z neta :P

Gość Kikirikiki
Dokładnie tak samo moi... po co do kina, po to masz internet, po co zwiedzac świat, jak i atk niby nic z tego nie ma, po co wyjsc na kawe, jak w domu też mamy, po co takie drogie spodnie jak kupisz o polowe tańsz ( co z tego że gayunkowy szajs)

Gość u mnie jest zupelnie odwrotnie
To rodzice wydawaliby kase na glupoty, zwlaszcza jezeli o mnie chodzi (znaczy jesli cos by dla mnie mialo byc) a ja reaguje tak jak Wasi rodzice :D Tyle, ze oni na szczescie nie obrabiaja mi tylka przed innymi, zwlaszcza obcymi ;) I sa ze mnie w calym zakresie dumni (choc nie maja z czego :O )