Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szalala

PYTANIE!!!

Polecane posty

Gość szalala

Idę za dwa tygodnie na ślub. Moją osobą towarzyszącą będzie kolega. Jest to niezobowiązująca znajomość więc wszystko opłacam z własnej kieszeni: ubranie, transport dla nas, kwiaty i pieniądze do koperty. I teraz pytanie: Jak mam podpisać kartkę z życzeniami dla młodych? Czy wystarczy jak napiszę; "z najserdeczniejszymi życzeniami: Kasia i Tomek" czy musi być jakoś poważniej pełnym imieniem i nazwiskiem?

Gość szalala
chyba "imiona" :D a skąd on będzie wiedział o którą Gosię chodzi?

Gość szalala
po co się wcinasz podszywie? nawet imienia nie potrafisz dobrze spisać. ale dobre pytanie. Skąd będzie wiedział o którą Kasię chodzi?

Gość szalala
??????????????????????

Gość betonia
betonia myślę,że kopertę możesz podpisać imieniem i nazwiskiem bo może się trafić jeszcze jakaś para o tych imionach. zastanawia mnie co innego,pieniądze do koperty Twoje,w porządku. Ale dlaczego Twój kolega nie poczuwa się do tego żeby się dołożyć do kosztów transportu czy bukietu?Czy On ma robić tylko za ślicznotę połyskową ?Ostatecznie będzie na tym weselu jadł,pił czy tańczył więc nie byłoby zupełnie od rzeczy trochę partycypować w kosztach. Udanego wesela Ci życzę