Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ladyeees**

Czy ktos z Was mial tez taki zjebany dzien jak ja i chce powylewac swoje smutki?

Polecane posty

jutro sobota, a jak trafie z deszczu pod rynne? dzieci są kochane, ja nie wygladam ani troche jak mamuśka ;) ale boję się, że żaden facet ich nie zaakceptuje.... nawet nie wiesz pewnie jakie to trudne :(

jutro sobota..... umiałam tak życ, od dwóch lat miałam kogoś dla kogo żyłam obok męża, a on żył obok żony dla mnie..... ale nam nie wyszło..... mam doła na każdej liniiii..... buuuuuu nie umiem tak życ, nie potrafię :( jestes facetem czy kobietą?

i wlasnie to jest to...boisz sie samotnosci, boisz sie odejsc do kogos innego, bo jest obawa ze znów moze byc tak samo...zaufanie przechodzi, a przychodzi strach ze nowa znajomosc moze zakonczyc sie podobnie jak poprzednia...przed poczatkiem obecnego zwiazku mialam to samo, zraniona i porzucona jak bura suka-bałam sie zaufac od nowa... uroki milosci...

Gość jutro sobota
JESTEM KOBIETA W TRAKCIE ROZWODU TEZ SIE BALAM ALE TERAZ JEST MI LEPIEJ

zdołowana biznesłoman japier**** zdołowana przez męża, kochanka, dzieci ktore kocham nad życie..... qwa.... i tak od lat i w kółko.... popiszmy se dzisiaj bo jutro usuną ten temat ;)

oj.... myślisz.... trudne słowo na te chwile te "myślisz" ;P no wiec mysle, że tak, ja juz nie mam konta na nk, usunełam, bo mi jakies lachony mojego ciagl pisały jakies bezedury bleeeehhh

cze słubice ;) czarne dni?? hmmm każdy ma swoje czarne dni na swoj sposob ;) i z innego powodu chyba mi sie po paru moich drinach filozofia włączyla ;)

Ja piernicze z facetami... Trzy światy... ale bez nich tez nie za wesoło.

olizabeth (ola-m5@tlen.pl) Kobietki,która z Was ma doła przez faceta? trzeba bylo lepiej zapytac, która nie ma:D??

to moze kawał hahaha na te nasze męskie zdołowania :( :( :( przychodzi facet do lekarza i mówi,że ma chorobe wściekłych krów a lekarz mu na to,ze niemożliwe bo?? pyta facet bo faceci to świnie ;) hahaha :( :( :( :( gdyby nie faceci to bysmy nei miały doła ;)

>przychodzi facet do lekarza i mówi,że ma chorobe wściekłych krów a >lekarz mu na to,ze niemożliwe >bo?? pyta facet >bo faceci to świnie :D:D:D prosty a nie znałem:D >gdyby nie faceci to bysmy nei miały doła mowisz ze jakby ich nie było to byłoby lepiej?;>

kawał :D:D:D jak dla mnie na obecną chwile w sam raz;P ja już jutro bede miala sielankę(byc moze), ale co? w poniedzialek znowu koniec i znowu szary tydzien w robocie i kurwa dupa:o tak to jest jak człowiek staje sie panem swego losu i nawet milosc trzeba dla pracy poswiecac:P