Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rere42rwrw

czy buty dla niemowlaka tylko firmówki ?

Polecane posty

Niemowlak nie chodzi, a jak zaczyna chodzić to najlepiej żeby chodził boso lub w skarpetkach, bo stopa musi nauczyć się pracować. Po co mu więc firmówki? Jeżeli chcesz wydawać 200zł na Nike tylko dla ozdoby nogi, to twoja sprawa. Stopa dziecka szybko rośnie i po miesiącu musisz już wydawać kolejne 200zł. A później - gdy już skończy rok i już nie jest niemowlęciem - najważniejsza jest nie firma, ale jakość buta. But musi być odpowiednio miękki, z naturalnych tworzyw, nie krępujący naturalnej motoryki stopy.

Gość dokładnie jak pisze La Chica B

Gość karmazynowa.
a na cholere niemowlakowi buty ?!?!

Gość zeby fajnie wygladal

Gość fdfdfdfdf
nie,nie mi nie chodziło o buty dla szpanu nike czy cus tylko jak juz zacznie chodzic to kupujecie Bartka ,emela czy cos tanszego

Gość normalne buty
normalne buty kupuję, zgodnie z zaleceniem ortopedy dla zdrowego dziecka, które niedawno zaczęło chodzić, but ma dobrze trzymać stopę w śródstopiu, pieta nie może być za sztywna, a podeszwa ma się łatwo zginać i być elastyczna na firmę nie zwracam większej uwagi, kupuję za max 60 zł

Gość jak juz dziecko bedzie chodzil
to z doswiadczenia radze kupywac buciki marki bartek lub elefanten zadnych sztucznych sztywnych butow "ortopedycznych",

Gość axccccc
mam 30 lat , urodziłam sie w czasach komuny nikt wtedy nie słyszał o firmówkach - to co mamie sie udało dostac w sklepie było piękne , więc nie wierze , że ważne aby było firmowe

Gość Bartek nie Bartek
głupoty gadacie, moje dziecko jak i setki innych wychowalo sie na zwyklych Crocsach Caymanach i trampkach z H&M i uwierzcie, ze stopki ma jak najbardziej prawidlowe Polki maja poprzekrecane w glowach jesli chodzi o to co jest wskazane a co nie. Niektore są takie bystre, ze nawet mleka krowiego nie daja nieraz do 3 roku zycia dziecka i cala wiosne i jesien zakladaja im czapki i rajstopy Porazka :-O