Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość __po prostu ja__

Uświadomić jego żonę?

Polecane posty

Gość dziwne....
do ........ Aleee Jazdaaaa Prawda.....święta prawda.....samiec zawsze będzie samcem....więc nie łudźcie się ....samiczki.

Gość oj uświadom uświadom...

Gość pizdusiowaty żolo
jaa co to za męzuś co rok małżeństwa i lata na boki może lepiejh uświadom może juz sobie tak poczyniał szok...

Gość casantana
Ja dla odmiany jestem córką zdradzanej przez lata kobiety i od wielu lat obserwuję tragedię matki, która nie potrafi odejść od ojca - najpierw usiłowała chronić mnie i nie pozbawiać mnie "normalnej" rodziny, teraz jest już za późno - ma ponad 50 lat i boi się samotności, wstydu przed rodziną, ostracyzmu ze strony znajomych, zdecydowanego pogorszenia sytuacji finansowej (byłaby zbyt dumna by żądać alimentów od męża). Na początku myślałam, że powinna ch*ja posłać w diabły, nie wierzyłam, że można tak żyć i spać w jednym łóżku z takim mężczyzną. Teraz wiem, że nie wolno za nikogo podejmować takich życiowych decyzji, a wybór wcale nie jest taki czarno - biały- jak zdradza, to rozwód, bez oglądania się za siebie. Może to jest możliwe w małżeństwie bez dłuższej historii, zobowiązań, dzieci, ale na pewno nie w każdym małżeństwie. Nie każda kobieta jest w stanie unieść ciężar drastycznych zmian życiowych i nie wolno jej do tego przymuszać, bo naszym zdaniem byłoby lepiej. Dlatego miej świadomość, że możesz kobiecie zwrócić wolność, a możesz też zniszczyć jej życie. Następnym razem nie leć do łóżka z pierwszym lepszym zanim dowiesz się czegoś więdej o jego życiu. A jak on zdradził żonę po niecałym roku, to musi być z niego niezły gagatek, aż trudno mi uwierzyć, że żona nie wiedziała za kogo wychodzi. Ja uważam, że byłoby lepiej gdyby moja mama się nigdy nie dowiedziała.

Gość Cassandra*
Autorko i co zamierzasz?

Gość może im wcześniej tym lepiej
nie wiem ale szkoda kobiety jak autorka pisze ,że zaradna przedsiębiorcza babka małżeństwo dopiero rok ;) tak sobie jeszcze kogoś może szybko znaleźć a nie męczyć się z gagatkiem

Gość u.p.i.
Co zamierzasz kobieto?

Gość uleeeeeee
oczywiście powiuedziec co bedzie fikał na boku a żona nie bedzie wiedziec ?????

Gość 26anka_26
No to ja moglabym uswiadomisc kilku facetow co maja niewierne zony. Dowiedzialam sie tego z gg ! Mojego faceta ! I co uswiadamiac ich??? ;)

Gość faceci to jednak świnie
dobrze kobieto,że się zorientowałaś i żonę chcesz ostrzec ;-) moim zdaniem powinnaś to zrobić

Gość Autorko jaką decyzję podjęłaś

Gość czy to prawdziwe
właśnie jaka decyzja ;)

Gość ulllla
Uświadomić, niech wie jakiego dzi**arza ma w domu . Jeszcze jej kiedyś Hiv-a do domu przyniesie, czasy ciężkie choroby panują teraz trzeba wiedzieć z kim się sypia a nie tu i tam. Z kwiatka na kwiatek i choroby przenosić. dzieki kochance dowiedziałam sie że mnie męnżulek od lat zdradza , i ona nie była tą jedyna odrazu wysłałam jego i sobie zrobiłam badanie , mąż od 3 lat juz na lekach hiv oczywiście wyszedł pozytywnie u mnie minus naszczeście nie zdążył mnie zarazic

Gość mmmmmmmmmmmmmm
podjełaś decyzję ? napisz

Gość __po prostu ja__
Tak, podjęłam już decyzję... Napisałam do tej kobiety wiadomość w formie anonimu. Jeżeli będzie chciała znać szczegóły, wszystko jej powiem i pokażę dowody, a jeśli uzna, że to głupi żart, trudno... Dałam jej do zrozumienia, żeby zwróciła uwagę na zachowanie swojego męża i bardziej miała go na oku. Także myślę, że ziarno niepewności mimo wszystko zostało zasiane i może zorientuje się z kim żyje pod jednym dachem. Nie wiem, ale nie mogę sobie wyobrazić, jak można zdradzać żonę w niecały ROK po ślubie??!! W ogóle nie mogę pojąć, jak można zdradzać...

Gość ullllllllllllllllllllllll
jak jest madra kobietą to jeszcze podziekuje za informacje a teraz to jej zostało tylko mieć szeroko otwarte oczy i obserwować swojego zdradzacza.........bo napewno nie przyzna sie do tego wszystkiego

Gość eeeeeeeeeeeeee
odezwała sie ?????????

Gość znakkkkkkk
ale cisza

Gość czerwone jabłó
autorko odezwji sie

Gość __po prostu ja__
Jego żona bardzo szybko się do mnie odezwała. Myslałam, że będzie próbowała go bronić, a mnie naubliża, że niby jakim prawem i na jakiej podstawie oskarżam jej męża, a tymczasem odniosłam wrażenie, że jest w stanie mi uwierzyć... Tylko chce żebym napisała jej więcej szczegółów, bo nie jest przekonana do końca czy to przypadkiem nie są głupie żarty. Naprawdę szkoda mi tej kobiety i czuję smutek, bo ranię ją tymi wiadomościami:( Ale wierzę, że za jakiś czas będzie mi wdzięczna za te informacje, bo zasługuje na szczerość i szczęście u boku porządnego mężczyzny, a nie tego zdrajcy...

Gość spis tem
jeśli nie jest bezmyślną, zakompleksioną idiotką, pozbawioną dystansu, a Ty przeprowadzisz całą "operację" inteligentnie i taktownie - będzie z tego tylko pożytek. Niech żyje solidarność jajników! i to poważnie!. Możesz być z siebie dumna... ....choć mimo wszystko pachnie mi tu prowokacją.....

słuchajcie nie wszystkie żony są bezmyślnymi zakąpleksionymi istotami ,tak samo jak wy kochamy i wierzymy naszym mm a ,że niektórzy z nich to szuje -przepraszam nie miejcie do nas pretensji i uwierzcie nie ma jednej reakcji na zdradę ,ale wszystkim nam żonom trudno sobie uzmysłowić ,że ma w domu kłamcę żona też człowiek:-))

Gość mam racje bo sama nie wiem
zakąpleksionymi czy zakompleksionymi jak poprawnie??

Gość ooooplplkmj
powiedz daj szanse tej dziewczynie na to by ułożyła sobie życie

Gość uświadom uśiwadomm

Gość ccccccccccc
kontaktowałaś się jeszcze raz z żonką .....opisałaś jej całą historię

Gość po prostu ja co u
Ciebie ? Odezwij się :-)

Gość odpowiedz na twoje pytanie
niedawno napisalas ze : "__po prostu ja__ Tak, podjęłam już decyzję... Napisałam do tej kobiety wiadomość w formie anonimu. " a teraz piszesz ze : " Jego żona bardzo szybko się do mnie odezwała. " ZDECYDUJ SIE KOBIETO bo mi to na prowokacje i tani kit wyglada!!:D

Gość daję słowo że to prowo