Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blond Żyleta Viki

Kazdy facet mnie podrywa !!!

Polecane posty

Gość Blond Żyleta Viki

:o stary,mlody,policjant,robotnik,adwokat :o coraz bardziej mnie to wkurza!Glupio sie czasami z tym czuje.Kolezanki nie chca ze mna na imprezy chodzic,bo kazdy facet tylko na mnie zwraca uwage :o kiedys moze i bylo to fajne,ale teraz nie jest.Gorzej jak bede miala faceta i tez tak bedzie.Nie chce zeby byl zazdrosny,bo to do niczego dobrego nie prowadzi,ale na pewno by byl eh

Gość taaaaaaa pewnie

Gość ko
to sie zapusc nie myj włosów zebów i wtedy beda cie obchodzić dookolą 20 metrów

Gość mamy ci wspolczuc
hahaha

Gość Blond Żyleta Viki
Nie chcesz,to nie wierz ! Proste ! Na kafe nie siedza tylko brzydkie i malo atrakcyje dziewczyny.Jedna bedzie miala problem z brakiem faceta a inna z ich nadmiarem . proste

Gość Blond Żyleta Viki
Nie zale sie ani nie chwale ! Po prostu pisze !

Gość lalalaa
a mnie zzaden, jak ty to robisz kochana? podziel sie sekretem.. ;)

Gość Jeszcze sie taki nie urodzil
co by kazdemu dogodzil - a tu prosze mamy pierwsza na ziemi kobiete, ktora KAZDY facet odrywa... ciekawe, blondynki nie sa w ogole w moim typie chyba ze w twoim swiecie sa mezczyzni ktirym tylko i wylacznie podobaja sie blondynki, to chyba nadajemy z innych wymiarow..

Gość to się nie myj

Gość Blond Żyleta Viki
Kiedys bylam szara myszka.Az do czasu liceum.Zmienilam styl.Zaczelam byc pewna siebie.Zdjelam aparat.Zaczelam tanczyc. :D Mam blond wlosy i spory biust przy czym jestem malutka raczej :) Niby nic wiecej nie potrzeba.Ale co gorsza poznajac jakiegos faceta on chce juz byc ze mna na stale.wolalabym zeby chodzilo mu tylko o jego-wtedy powiedzialbym mu ze ma spierdalac i tyle.A tak to wydzwania,kupuje kwiaty. :/

Gość a geje tez
buahaha,

Gość 1 na 100
ale nikogo kto w realu pozazdrosci nie ma, ze musisz tutaj te bzdury wypisywac? :D

Gość tomeczzzzku
niestety nie kazdy. Ja bym cie nie poderwal bo w ogle nie podobauja mi sie blondynki. I co teraz? :D

Gość przefarbuj włosy na czarne
od razu polowa adoratorów odpadnie:D aaa i przestań nosić szpilki i taką krótką mini, efekt murowany

Gość Wyżeł
kup sobie badziewne łachy w lumpeksie, nie łaź więcej do solarium, nie myj często włosów, jedz dużo tłustego żeby mieć szklistą cerę a faceci nie będą się za Tobą ogladać - w ten sposób pozbędziesz się kompleksu a moze i dumy którą chciałaś się tutaj popisać przed koleżankami

Pragnę zauważyć,że w lumpeksie są nietypowe,oryginalne i niepowtarzalne kolekcje.Często tam zaglądam.Już nie obsesyjnie jak kilka lat temu,ale jednak kusi mnie ten sklep.:)Stokroć wolę te niż powiedzmy z bazarku.Cała ludzkość nosi się na bazarowo .:) Wracając do tematu.Autorka apeluje,iż jest ślicznym,zgrabnym dziewczęciem.Lubi ten stan gdy mężczyzna "wiesza na Nią oko".Ona to zwyczajnie lubi.Tak uważam.

Gość Kkusia
Haah Skąd ja to znam... Jestem ładna dziewczyną mam 17 lat mam. Wysoka blondyna z kręconymi,długi włosami idt.... Ale nie zwracam na to uwagi,są ważniejsze sprawy niż hmm.... faceci/// Kocham mojego lubego i w dupie mam co inni a ten temat myślą

Gość dawaj fote