Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość annikkkie17

DZIWNE ZMIANY TRĄDZIKOWE-----------------POMOCY

Polecane posty

Gość annikkkie17

mam tak od gdzieś 5 lat, obecnie mam 18 lat i jestem dziewczyną, na mojej twarzy, najczęściej na brodzie pojawiaja się dziwne zmiany, na początku jest to takie uwypuklenie na skórze, różnej wielkości, najczęściej o średnicy 3-4mm(i mniejsze), potem to uwypuklenie pęka i pojawia się rana, z której wycieka płyn(przezroczysty) i ropna wydzielina(bardzo gęsta, biała, jak wągier), goi się to bardzo wolno(ok 3-4 tygodni) i pozostaje po tym czerwone przebarwienie lub blizna-dołek(koloryt skóry), dosyć płytka, smarowałam to nieskończoną ilością maści(robionych, z apteki-na receptę, czasem b.drogie, a także maści polecone przez kolezanki i rodzinę), stosuje kosmetyki tylko z apteki(kiedyś te z drogeri np Clean&Clear), , żel, tonik, krem do twarzy, byłam z tym u dermatologów, przepisywali kolejne maści, płyny, proszki do zasypywania, nic nie pomagało i nie pomaga, miałam też coś podobnego na stopie, lekarz wypalił mi to i nie było problemu, ale stopa a twarz to róznica, na stopie zarosło skórą i nie ma sladu a na twarzy, boję się blizn jeszcze gorszych niż mam teraz, a sprawa wydaje się wirusowa bo to nawraca, pomóżcie, proszę

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować