Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

małateżczarna

suknia szyta na miarę

Polecane posty

Witam. Jestem osobą niską (153 cm) i wiem że będę miała duży problem z kupnem sukni. Myślałam o wypożyczeniu z salonu ale wiadomo na niskie kobietki niewielki jest wybór. Znalazłam na necie stronę krawcowej w moim mieście-pisze że szyje w cenach 400-1000zl. Jak jest u Was? Jestem ze ślaska

oddała bo to taka forma wypozyczenia. przyszla obejrzala suknie, ktore juz byly( te wypozyczaj taniej) ale chciala "swoja" wiec obmysliły, pani uszyla, ona zalozyla, wziela slub itd:P pozniej zwrocila i juz:) miala suknie jakby wypozycona ale wszystko wedlug jej projektu uszyte:)

Nie chcę wydawać zbyt wiele na suknię. Myślę że uszyta za 600 zł to tak w sam raz. Nie musi być udziwniana, jakaś z falbanami czy coś.

a z jakiego miasta?ja na śląsku dokładniej w Sosnowcu szyłam suknię na miarę,wszystko pani zrobiła tak jak chciałam i niedrogo-zmieściłam się w 1000 zł.wymierzyła mnie,przymierzałam chwilę przed ślubem i lezała idealnie a pozatym bardzo mi się podobałai czułam się w niej świetnie :) to jest salon na ulicy Targowej 12 w Sosnowcu(sklep połączony ze sprzedażą win) łatwo trafić z centrum. ja jestem zadowolona i z obsługi i z wyników pracy nad moją suknią :)