Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pokrzywdzona

dlaczego ładne dziewczyny mają gorzej?

Polecane posty

Gość pokrzywdzona

Gość 031_sedesee_Oryginal_031
Bo brzydkie maja lepiej? :classic_cool:🖐️

Gość pokrzywdzona
wszędzie między innymi w związkach ...faceci nie doceniają ze mają przy sobie atrakcyjną kobietę!!

Gość pokrzywdzona
rzygać mi się chce ... dlaczego tak jest!!!!!!!!!!!!!!!!!

To zależy co uważasz za 'gorzej'. Generalnie stworzenie szczęśliwego związku nie zależy od urody partnerów :P

Gość pokrzywdzona
jestem już z facetem 4 lata w związku obecnie już małżeństwo na początku owszem na rękach mnie nosił !! A teraz to mi się srać chce nic mu się nie podoba!!! nawet go to nie obchodzi jak jego kumple mnie podrywają

Gość pokrzywdzona
nieraz jak spotykamy jego znajomych to mówią że ma super żonkę itp ;/ A on to nie wiem gdzie żyje odzywa się do mnie byle jak nie tak jak kiedyś ma w dupie to że robię wszystko żeby mu się nie znudzić i chcę mu się podobać zawsze!

Gość Ktoś taki
Przeceniasz wartość urody.

A dupa. Ja jestem ładna i mam łatwiej. I nie narzekam. A mój były facet przez 6 lat nosił mnie na rękach i był ze mna dumny, aż z nim zerwałam:) Uważam,że narzekanie ładnych kobiet, że mają gorzej przynajmniej wsrod facetów jest niedorzeczne. Albo robią z siebie nieszczęśliwe na siłę, albo mają niewiele w głowie, więc nie ma co liczyć na szacunek.

Gość pokrzywdzona
a takie buty... szkoda że dopiero po ślubie się nie umie przestawić na prawdziwą miłość. zazdroszczę wszystkim zakochanym parom trzymającym się za rączkę i wogóle tego wszystkiego ..;(

Gość kłamstwo kobiety
maja boskie orgazmy!!!!!!!!!!!!!! 😠

Gość pokrzywdzona
przecież się nie chwalę do piczy!!!!!!!! tylko mówię jakie są realia.

Gość
Chcesz być brzydka? Przytyj, przestań o siebie dbać, zmień fryzurę na nietwarzową. Zobaczysz - będziesz miała lepiej :o... nie ma to jak prawdziwe problemy :o

Gość ojojojjojo oj
ładne dziewczyny właśnie mają w życiu lepiej, wszystko przychodzi im łatwiej. To głupie dziewczyny mają gorzej. Do których się zaliczasz?

Gość ach te wasze problemy
" neurosa1 Chcesz być brzydka? Przytyj, przestań o siebie dbać, zmień fryzurę na nietwarzową. Zobaczysz - będziesz miała lepiej ... nie ma to jak prawdziwe problemy " :O

Gość pokrzywdzona
Jak jesteś ładna i latasz goła po ulicy to ja się nie dziwie że masz lepiej U FACETÓW

Gość pokrzywdzona
sama zaprzeczasz sobie . jeśli uważasz że przychodzi ci wszystko łatwiej za urodę. widocznie jesteś pustakiem i tylko na wygląd Cię biorą = głupia:)

Gość 1 na 100
uroda zapewnia adoracje na chwile, intelekt na zawsze proste prawda?

Gość nerfoe
mam gorzej , mnie faceci sie obawiaja. Nie podchodza bo chyba wytwarzam pewien dystans.

Gość
idąc tropem tej wypowiedzi: piękna i inteligentna = nieszczęśliwa grubymi nićmi szyta teoria :D bez obrazy ale ludzie mają rzeczywiste problemy a Ty tworzysz sobie jakieś teorie, które nijak się mają do rzeczywistości :) pokrzywdzona przez los jest osoba niepełnosprawna, fizycznie szpetna, w jakikolwiek sposób odbiegająca od przyjętych norm "norrmalności"... ale ładna?

Gość pokrzywdzona
Dobra idę bo już będziecie na mnie wjeźdzać... Papa :)

Gość ojojojjojo oj
ładne dziewczyny mają w zyciu łatwiej. Łatwiej znajdują pracę, bo pracodawca chce dbać o wizerunek swoich pracowników (ładniej prezentuje się np. atrakcyjna sekretarka, niż niezadbana), łatiwej znajdują mężczyznę, przykładów można przytaczać wiele. Głupie dziewczyny mają gorzej, bo nie znajdą sobie ciekawej pracy, bo dają sobą pomiatać mężczyznom, itp. Ładna i mądra to rzadkość, ładna i głupia to teraz norma.

Gość nfgjfj
MAJĄ GORZEJ!!! BO OCENIAJĄ BO OCENIAJĄ PO URODZIE!!

Gość sonja23
a ja nie narzekam... moj facet jest pilotem, inny przystojny pilot wlasnie zaprosil mnie nad morze..a jeszcze jeden dzwonil do mnie 30 min temu...sasiad gdy wychodze z psem prawi mi komplementy a na weselu co trzeci facet wbijal we mnie galy :D

Gość kłamstwo kobiety
maja boskie orgazmy!!!!!!!!!!!!!! 😠