Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomisięjeszczeniezdarzyło

oto dziś...

Polecane posty

Oto dziś tak byłam zmęczona i zdołowana ogólnie, że przegapiłam odcinek w którym strzelano do dr Housa i miał on halucynacje, był też w śpiączce i co zrobił zaraz po przebudzeniu? Leczył. Jestem załamana sama sobą jak mogłam to ...przespać :( Ktoś mi opowie dokładnie co dziś było? Wyszedł z tych halucynacji bo mi się czytać nie chce po angielsku.. Z góry dzięks. :(

Gość jeeebane powtróki
:(

W przyszłym tygodniu zaczyna się 4 sezon ,ale widzę tylko tylko w czwartki i piątki. Widzę cały tydzień stracony. No jest jeszcze Polsat i sędzia Anna Maria Wesołowska. To jeszcze dziś widziałam i KUŹWA później ZASNĘŁAM. Ale wiem czemu cholera :( No Anna Maria była dziś bardzo ciekawa - łapówkarza aresztowano. I zapomniałam, że jeszcze miałam oglądać dr House. :( Jestem ZAŁAMANA.

Wszystko mi się śniło. Na końcu pokazali jak go ratują po postrzale. Głupi odcinek

O nie - to był drugi sezon - ostatni odcinek. Nie wiedziałam, że to są powtórki. Nie pamiętam co mnie tak wciągnęło ostatnio oprócz Wesołowskiej. Sherlock Holmes jedynie. :(

Teraz będzie 3 sezon a już jest 5 sezonów. Może puszczą do końca. Szkoda, że codziennie nie leci. Nie mam kablówki na tej ZASRANEJ WSI. Tam by na pewno gdzieś leciało codziennie. A nic nie ma ciekawego w tej telewizji oprócz Housa. Same pierdy. Zauważyłam, że są tam też odcinki o skórze. Ale dopiero w 4 sezonie chyba. Wycinają tam skórę? Nie wiecie pewnie.

Gość no a jakże
A nie możesz założyć sobie Cyfra+, to będzie działało i na wsi :)