Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska98264923442

KOLCZYK W NOSIE

Polecane posty

chciala bym sobie sama zrobic kolczyka w nosie. myslicie ze to niezbyt madrze? i jak go zrobic?

???

Gość scarlet***********************
Idz do kosmetyczki ale nie kazda ci zrobi,muszisz popytać jaka świadczy takie usługi.Boleć nie powinno jak ci umiejętnie zrob,ja jestem zadowolona , bardzo mi się to podoba.Koszt30zł plus zakupm własnego kolczyka 5 zł

Ja miałam robione w salonie i było nawet bezbolesne. Ale mojej koleżance robiła znajoma i troche ja pobolewało więc nie przebiła jej ostatniej błonki. Teraz czeka aż się zebrac w sobie i przebic to do konca :D Za to inna moja koleżanka sama sobie przekłuwała i chyba rozerwała sobie naczynko krwionosnie bo zaczela krawic strasznie :o Az jej słabo było, ale to chyba od samego widoku tyle krwi :D

Gość klkklklklklkl
ja sobie przebilam sama pepek.. a moja znajoma nos. i jakos nie potrzebowalysmy lazic do kosmetyczek. juz chyba 5 rok mam tego kolczyka.. i wsyztsko wporzadku.. zagoił sie tez bardzo szybko... nie ropialo nie nic.. kapalam sie w basenach itd.. a kosmetyczka twierdzi ze 2 miesiace nie wolno

Gość scarlet***********************
napisalam ze nie powinno boleć bo babka mi powiedziala ze nie boli na ogół ze mną było trochę inaczej bo się okazalo ze mam specyficzną błone sluzowa jakąs twardsza i było trochę kłopotu