Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werwer

Dlaczego niektore kobiety maja duze powodzenie ??

Polecane posty

Budzą zainteresowanie,bo lubią siebie,nie narzekają,nie gderają,umieją sluchać z zainteresowaniem i mają zainteresowania o których mówią z pasją tak, i to znow dziala w obie strony

Gość widia
Budzą zainteresowanie bo uśmiechaja sie do obcej osoby,mają poczucie humoru i nie obrażają sie o byle drobiazg

Gość widia
i jeszcze zapomniałam dodać,że potrafią rozmawiać,budować zdania złożone a nie posługiwać sie monosylabami:)

Gość marjan
zgadzam sie... wspomniana przeze mnie kobieta jest typem osoby ,ktora porozmawia o ksiazce, historii, muzyce ale i o silnikach, wytlumaczy laikowi dlaczego samolot lata etc :D jest zabawna, wesola i mila.... i przy tym taka naturalna...

Gość nancyoohooh
: ) w czym problem?

uśmiech, mile usposobienie, 100% kobiecości, pacje, ale wszystko już zostało wymienione, oczywiście to działa w obie strony :) aczkolwiek nutka tajemniczości tez jest ok

Gość widia
Samolot lata bo ma skrzydla:)Wygląd zewnętrzny też ma znaczenie,ale jeśli nie będziemy mieli wspólnego tematu do rozmowy to uroda nie poratuje:)

Gość paula2510
ja mam jedną koleżankę która jest dla większosci osób niemiła, z twarzy raczej przeciętna, naprawdę nic szczególnego ale jest wysoka, szczupła, ma długie nogi i jest bardzo pewna siebie i przekonana o tym że jest piękna, mądra itd. I rzeczywiście ma powodzenie

Gość nancyoohooh
jak wam mija wieczór ? : )

Gość wklej FOTĘ to uwierzę
"ja mam 33 lata i powiem wam ze od chyba zawsze przyciagam setki facetow, na dodatek jestem bardzo niesmiala, czerwienie sie dosyc czesto i to jest moja zmora, mam urode malego dziecka, w sklepie rzadko moge kupic jakis alkohol bo wygladam na nastolatke, nie jestem niska mam 170 cm ale to ta uroda... mam chlopaka od 2 lat i nie raz doslownie ryczalam w poduszke, ile razy uslyszalam od kobiet ze jestem dzi**a bo akurat jej facet sie do mnie przystawial, ja naprawde jestem bardzo niesmiala, uciekam od tego typu historii, nie chodze na jakies imprezy dyskoteki tzn. przestalam...nieraz w sklepie zwyklym laza za mna i mnie ogladaja od gory do dolu...co wyglada komicznie to jest moja zmora, czasem naprawde mam tego dosyc..moj chlopak ma 2 braci zonatych i nawet ich zony mnie nie lubia za to ze oni sie do mnie kleja...czasem mam ochote zerwac z chlopakiem bo stalam sie bardzo nerwowa przez to....ludzie czasem mowia ze brak urody to jest koszmar a u mnie jest odwrotnie...i czasem jest mi bardzo przykro ale tego nikt nie zrozumie..." :P

Gość nancyoohooh
ktoś zamulił

Gość piję z sedesem 5 lecha
nancyoohooh jak wam mija wieczór ? : ) :P

Gość nancyoohooh
ohh, ktoś się obudził : ) jak to, z sedesem? : D

Gość nancyoohooh
dobranoc.

Gość pamella skorpion
i znowu wymyslila dziewczyna jakis temat... produkowala sie juz jako"przecietna pacjentka"-seks z ginekologiem+love story z dobrym finalem,"lubie crunchipsy"-przystojny porzucil super laske dla niej,szarej myszki...,a teraz w bujdzie pod nazwa "ja mam 33 lata"...ciekawe,przedtem miala 22 lub 23,a potem 26!!!! znowu ten sam styl pisania,ze tez nikt sie nie kapnal. na szczescie widze,ze niewielu sie dalo na to nabrac!!! kraze po kafeterii,jak znajde jej kolejne lury,nie omieszkam o tym wspomniec.

Gość gość
Jestem uwazana za bardzo atrakcyjna, ale mam male piersi, miske B, I maz mnie zostawil dla brzydkiej i starszej o 8 lat piersiastej bo miala wielkie wiszace cyce (L) i nie nosila stanika i tak zawsze zalotnie cycami bujala i sie usmiechala do facetow, tak chodzila aby bardzo skakaly, nosila dekolty za pas i cyce miala na wierzchu i moj byly maz swira dostal. Zawsze mowil ze lubi male i ksztaltne i brzydzi sie takimi wymionami wiszacymi. W koncu przyznal ze takie wielkie wiszace tak go podniecaja ze musial sie z tamta ozenic. Juz sa razem 12 lat. Mamy corke ktora karmie hormonami i dostaje zastrzyki z hormonami bo chce aby miala duze piersi bo teraz wiem jak one dzialaja na facetow. Corka ma 14 lat i miske H, dzieki Bogu. Tez ja ucze aby nie nosila stanika i exponowala piersi aby miala duze powodzenie. Troche sie wstydzi tego ze jej wisza nisko i dzieciaki ja przezywaja ale wiem ze to jej sie oplaci na koniec.

Gość niewyspanymaro277934
to nie chodzilo o cycki tylko potrafila zbajerowac faceta LEPIEJ SIE PIEPRZYLA BZYKALA niz ty miala fantazje i dlatego sie z nia ozenil ,a ty bylas slaba w lozku..a nie o cycki..

Gość pies moop
przyczepiła się szmata>na>całe>życie! przyczaiła.

Gość gość
ja znalam taka jedna w szkole sredniej. Wyglad przecietny, figura nawet ponizej tego (plaskod***e, szerokie biodra, duzy brzuch i wielkie, zwisajace cyce), charakter tez jakis z******* malo kto w szkole ja lubil, a chlopaki lgneli do niej jak pszczoly do miodu. Oczywiscie nie wszyscy ale jednak duzo ich bylo, nawet tacy co by sie pomyslalo ze patrza na figure i takiej nie rusza.

Gość gość
do gościa powyżej, dziewczyna którą opisujesz pewnie była szkolną cichodajką, wiem co mówię, pewnie nikt złego słowa o niej nie powiedział żeby się nie wydało, natomiast inne koleżanki które dawały kosza nazywane są szmatami, a d***** mają szacunek bo są zawsze dostępne

Gość gość
czy ja wiem czy taka dajka? Znalam ja dość dobrze bo mieszkala ze mna w jednej klatce przez jakiś czas. Można powiedzieć ze przez pewien okres się nawet kolegowalysmy. Z tego co ja wiem to sypiala tylko z chłopakami z którymi była w związku. No ale przypomina mi się ze kiedyś na jakies imprezie urzadzila striptiz dla pozostałych gosci (nie była pijana). Opowiadal mi to mój szkolnz kolega który z nia był, a najlepsze ze dzialo się to za czasów ich związku i on nie był na tej imprezie :-P

Gość Padma Lakshmi
Tez mialam kolezanke. Ostatnie co mozna o niej powiedziec, to ze byla: delikatna, kobieca, inteligentna, lojalna, pelna wdzieku i klasy, niesmiala. Figura: potezna, meski sposob poruszania sie, smierdzialy jej czesto nogi. Miala chyba ze stu facetow. I pare okolo dwuletnich zwiazkow.

Gość Padma Lakshmi
Przepraszam cie kolezanko za ten opis. Jednak pozostajesz dla mnie fenomenem pod tym wzgledem. Zaprzeczenie tego czego szukaja mezczyzni - a powodzenie wieksze niz niejednej kobiecej kobietki.